pitbuls 21 #1 Публикувано 2 Октомври, 2008 някои ако знае да помогне,помпата ми не работи както трябва,брам4и сяка6 не6то я озорва,и не ка4ва постоянно гориво,та вапроса ми е някои знае ли с какво налягане трябва да подка4ва гориво тази помпа и дали мога да я заместя с друга,да ре4ем от рекс 2 ген.помпата ми е ван6на,мисля както на вси4ките.ако взема помпа с повисоко налягане 6те трябва ли да преправям не6то по горивната уредба,центровки и тн.благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Noodle 1 #2 Отговорено 2 Октомври, 2008 тест на наляганетотест на бензиновата помпасмяна на бензиновата помпа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #3 Отговорено 2 Октомври, 2008 мерси за инфото,помпата като смених акумулатора почна да работи добре,качва гориво,искра има на све6тите,вартя а не пали.от ауспуха мири6е на суров бензин.дали се е одавила колата,4е не пали,и ако е така как да процедирам.ако някои се се6та не6то друго,моля да пи6е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове