Guest svetlion #1 Публикувано 6 Юни, 2005 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest svetlion #2 Отговорено 6 Юни, 2005 (Редактирано) http://info.datacom.bg/tarantul/honda_meeteng2005/ Редактирано 6 Юни, 2005 от svetlion Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #3 Отговорено 6 Юни, 2005 Малко teaser и от мен: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Horse #4 Отговорено 6 Юни, 2005 Тазгодишната снимка No 1 в конкурса "Един истински HONDA фен" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #5 Отговорено 6 Юни, 2005 ооо, имам и още по ужасяваща на Боги в стил "Летяща кобра", ама не знам как да кача снимките и видеото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOGIE #6 Отговорено 6 Юни, 2005 ооо, имам и още по ужасяваща на Боги в стил "Летяща кобра", ама не знам как да кача снимките и видеото Тва нема да се качва комшо че е ужасно за имиджа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest icho #7 Отговорено 7 Юни, 2005 Дайте още снимки?!?!?!?!?1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW #8 Отговорено 8 Юни, 2005 (Редактирано) Ахахах е на това му викам аз хонда манияк. Редактирано 8 Юни, 2005 от iVo_BMW Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MARTO #9 Отговорено 8 Юни, 2005 Бате Боги , ти си НЕЧОВЕК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #10 Отговорено 9 Юни, 2005 една красива картичка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest FROSTY #11 Отговорено 9 Юни, 2005 МНОГО ЯКО, що лио не дойдох и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Stass #12 Отговорено 9 Юни, 2005 МНОГО ЯКО, що лио не дойдох и аз пичове ,тази снимка някой трябва да я сложи на единот онези сайтове , на които пише да гледаш внимателно примерно за някаква разлика и такмо като се загледаш ,изведнъж с писък ти излиза някаква страшна снимка и те стряска ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #13 Отговорено 9 Юни, 2005 А другите снимки 6те ги качите ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #14 Отговорено 9 Юни, 2005 А другите снимки 6те ги качите ли Тези снимки ги намерих в директорията на emko - ЛИНК Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest martyhonda #15 Отговорено 9 Юни, 2005 една красива картичка кой ли я е снимал! евала на фотографа(които се изписа недоволен)martyhonda не се сардете но очаквах повече кой ли я е снимал!евала на фотографа(които се изписа недоволен)martyhonda не се сардете но очаквах повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #16 Отговорено 9 Юни, 2005 Ей тва е Варненската бригада,ама 2-ма липсват Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #17 Отговорено 16 Юни, 2005 Само това ли са снимките от Юндола?Аз ми се видяха повече оператори Къде са ви снимките? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #18 Отговорено 17 Юни, 2005 Ами тези които Емко е качил са само от моя апарат.А другите къде са ?Дайте повече инфо къде има качени. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest speedfan #19 Отговорено 22 Юни, 2005 Абе колеги да ви питам тоя человечец с ямболския сивик(зеления) много яко си е напраел таблото.Ако може някаква информация как става този трик... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #20 Отговорено 22 Юни, 2005 Абе колеги да ви питам тоя человечец с ямболския сивик(зеления) много яко си е напраел таблото.Ако може някаква информация как става този трик... Ами доколкото разбрах си го е правил сам,но как точно незнам.Прати едно ЛС на Benji_crx той ще знае Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #21 Отговорено 25 Юни, 2005 Аз изкам да попитам,каде са правени предните брони на зеления Сивик и бялото купе моля Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #22 Отговорено 27 Юни, 2005 като разговарях с момчето с бялото купе, каза че те ги са правили, но не помня дали на базата на оригинална броня.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #23 Отговорено 27 Юни, 2005 Да по принцип се ползва за основа оригиналната броня,резва се някаде около номера.........1 Октавия има6е на Mах Тунинг с такава броня Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #24 Отговорено 28 Юни, 2005 В отговор на: Първи снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове