Jump to content
doctor

Абе да е.. кои се ебава със мен

Recommended Posts

Връщам се от работа и обикновено по тоя път дебнат полицаи. Гледам маха ми със слънчогледа и си викам 4 години минавам от там и всички ми виждат колата в 17.00 и сега какво искат. Какво си написал на номера си, ти да не се ебаваш с нас??? Гледам лепенка " МИТЪО ПИЩОВА" ??? Абе някои колега се ебава ама ще му го върна-Голям смях падна добре че тези ме познават.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:offtopic: ха-ха-ха

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А сигурен ли си, че е колега? Да не е някое хлапе?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ахахааахаааах как са те застреляли с тоя пищов :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега, аз бях, съжалявам човече ако съм ти създал проблеми.Поросто ти видях колат в Габрово с терориста и решихме малко смях да праим ;) ;) :offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hondajapan

ей,забавлявате се ... :offtopic:;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ей голем ташак :( добре че не си имал проблеми

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега, аз бях, съжалявам човече ако съм ти създал проблеми.Поросто ти видях колат в Габрово с терориста и решихме малко смях да праим :lol: :lol: :lol:

Нямам нищо общо с това ! :D :D :D Това си е клевета :D
аз не мога да разбера що се праиш на ударен...кажи си му на момчето, то няма да са расарди.смях да става, не е нещо кой знае кво.Направили сме го и това е...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest teror1sta
:D:lol::P:lol: Недей така, че ще ми изпросиш боя някъде :lol::Dп.п. В същност YordanIvanov ме викаше да ти го сложим ама аз му отказах :D :D :D Редактирано от teror1sta

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

теро.Два въпроса:Кво се случи с акта и кво се случи с гарнитурата.Акта ще ти го платя да знаеш и гарнитурата ако не става разбира се

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

теро.Два въпроса:Кво се случи с акта и кво се случи с гарнитурата.Акта ще ти го платя да знаеш и гарнитурата ако не става разбира се

гарнитурата не съм я слагал защото претегнах болтовете на картера и спря да тече от там. А акта чак след месец казаха ОНИЯ ТЪПИ КОПЕЛЕТА.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

няма да плащаш, бас хващам.бяха кашета и нямат право.знаеш.А гарнитурата искаш ли да си я взема

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...