kindis 0 #1 Публикувано 30 Септември, 2008 Здравейте,харесал съм си една Honda Civic Hibrid в USA и имам хора които ще си трагват от там и пълнят контейнер. Колата е 2006г. и е на 6200$ тамНякой може ли да ми каже какви още такси ще се плащат за да зная дали ще я порачвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest K1r1L #2 Отговорено 30 Септември, 2008 мито акциз като доиде тук трябва да мине преглед и.. трябва и фаровете да се подменят за европеиския стандарт. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kindis 0 #3 Отговорено 30 Септември, 2008 някой знае ли колко струва горе долу превоза в контейнер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest vesso_varna #4 Отговорено 30 Септември, 2008 (Редактирано) Колеги, най-добре разгледайте тази тема:http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=24857 Редактирано 30 Септември, 2008 от vesso_varna Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TYPE-S 1 #5 Отговорено 30 Септември, 2008 (Редактирано) Скоро един приятел си вкара кола от там и от НЮ Йоркското пристанище до пристанище Бургас му излезе с контейнер 1000$.Но колата пътува близо месец.Надявам се да съм ти бил полезен. Редактирано 30 Септември, 2008 от TYPE-S Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове