Jump to content
Guest martyhonda

сре6тата в Юндола

Recommended Posts

Guest martyhonda
Публикувано (Редактирано)

Не бяхме о4аровани от сре6тата!Организацията бе6е супер слаба(да не кажа никаква).Пове4ето хора се вьртяха като пумпали,незнаеики какво да правят,каде 6те се ходи,в колко 4аса.Да оставим това 4е сре6тата бе6е на майната си(затова много хора не доидоха)Трябва6е предварително да се направи раз4ет на времето и местата на които 6те се ходи!Няма6е поне един отговорник които да се хване с тази тежка зада4а!Браво!

Редактирано от martyhonda

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Не бяхме о4аровани от сре6тата!Организацията бе6е супер слаба(да не кажа никаква).Пове4ето хора се вьртяха като пумпали,незнаеики какво да правят,каде 6те се ходи,в колко 4аса.Да оставим това 4е сре6тата бе6е на майната си(затова много хора не доидоха)Трябва6е предварително да се направи раз4ет на времето и местата на които 6те се ходи!Няма6е поне един отговорник които да се хване с тази тежка зада4а!Браво!

:angry::shock::bash:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Изяде боба сра в паницата :angry: Демек изка6 да каже6 че все 1 ни6то не е имало.Еми малко уважение към хората които направиха така 4е да се състои тая сре6та.Ти каза ли на организаторите кви са ти забележките.Аз пък съм доволен размазах са от relax :shock: (жалко 4е само за 1 ве4ер)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

И на мен ми е чудно.... спецялно се спомена че ще е добре всеки да изрази от какво е доволен и от какво не..... Но не помня някой да каза че от нещо не бил доволен. Пък и да се беше появил и да беше казал: не съм доволен от това и това, по добре щеше да е да направим така и така.Много е лесно само да се плюе...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

martyhonda Публикувано на Jun 5 2005, 03:58 PM .....Организацията...., Няма6е поне един отговорник ....

Отговорник имаше !!! Но ако мислиш че ти щеше да се справиш по добре с организирането на такова мероприятие ... ми да беше излязъл да си дадеш предложенията !!! Предлагам да организираме още една среща с ОРГАНИЗАТОР и ОТГОВОРНИК martyhonda .... Неам думи :angry:Срещата мина добре за мен :shock: Както и успях да се запозная и с нови хора, което седейки си в СФ нямаше как да стане. Браво :bash:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

А пък имам друго предложение...колегата Ti6o да бъде титулован като главен транжор на клуба.Оня свински бут напрао го ........ :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ti6o

Супер беше, лошото е че свърши и утре пак сме на трастиката :angry: . Ама няма начин. Много благодарности на организаторите. :shock: Според мен по-често трябва да го правим по тоя начин. [ А пък имам друго предложение...колегата Ti6o да бъде титулован като главен транжор на клуба.Оня свински бут напрао го ........ tongue.gifE]мерси мой. :bash: Нали сме за това да си помагаме. :wub:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gombare

Евала на организаторите ! Според мен срещата беше полезна за много от нас. Много неща бяха направени и е жалко че някои хора не са ги забелязали.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

:angry::shock::bash:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Абе колеги , никой не плюе организацията , организаторите или събитието :shock: За какво почнахте пак да се карате , да се обиждате и обвинявате ??? Просто нещата стоят така , че като очакваш нещо да видиш по един начин , а си го видял по друг начин се разочароваш и ти става кофти , тъпо и сконфузно :huh: На мене ми стана кофти , че 5 пъти питах 5 различни хора колко пари се събират за храната и пиенето , никой не ми отговори и трябваше да чакам , да се наям , да се напия ( не в буквалния смисъл ;) ) , да се наспа и на сутринта да ми кажат сума , която няма да мога да дам от раз ( да кажем ) защото ми бяха ограничени средствата ( или поне аз така си мислих ) и за това си тръгнах , защото не знам дали ще мога да си платя храната :wub: Също така , нямаше с кой да си поговоря , запознах се с някой хора ( с други се знаем отпреди ) и това беше , може би и аз съм си виновен , че никой не съм заговорил :angry: Но поне сега вместо да се караме и т.н. за следващата среща ще се предлага какво да се прави ( игра на футбол , ровене по колите , ходене на моренце , излет в планината , пиене на бира , приказки , заседания засягащи клуба , работи засягащи клуба , предложения за дейността на клуба ) , все пак има и много хора които присъстваха , но не влизат постоянно във форума или изобщо :bash:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest svetlion

Аз пък съм много доволен!!! Купона навсякъде е такъв какъвто си го направиш...Вие да не сте очаквали на площада да ви чакат ориенталски танцьорки ...Запознах се с нови хора..дъра-бъра..попрекалих с алкохола но истински се забавлявах :angry: А с пристигането си като чух- URIAH HEEP - направо се размазах

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Благодарности към всички онези които бяха ораганизирали това прекрасно събитие и не само към тях а и към онези които си направиха труда да дойдат :angry: И аз се радавам че се запознах с досат хора от клуба и за секунда не съжалявам че пропътувахме 1000км.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Евала на организаторите ! Според мен срещата беше полезна за много от нас. Много неща бяха направени и е жалко че някои хора не са ги забелязали.

За кво ти бе6е полезна сре6тата пък на тебе.Разбра 4е не е полезно да яде6 по 1 кило пържоли ли и да изпие6 сума бира.Ае вие от Варна малко са усе6тайте 6тот следва6тата сре6та май са у4ертава да е около морски теферич :bash: Тино.....мой аве и на мен ми бе6е малко ляво 4е хората се бяха разделили на групи4ки и няма6е кой знае кви диалози м/у нас ама next time :shock: Не знам колко човека е имало на сре6тата не бяха малко аз се запознах поименно с Магнума, 1нет,Виктор,Ти60,Стеф, с тебе и май о6те някой :angry: Следва6тия път 6те изгладим недостатъците.Ся викам да спрем с негативните изказвания а??????????????????????То на снимките 6е са скива кофти ли бе6е :wub:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ti6o

На връщане беше супер бегачка, много яко. Евала на Дилов и Со

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

pi4ove :angry:) nqma smisal da se karate;)spored men ima kakvo oste da se jelae.no varhu tova triabva da si pomisliqt organizatorite:))))i da si izvadqt nqkolko bele64ici ot zbirkata i da gi poizgladqt ne6tata za sledva6tata nacionalna:)))))mejdo drugoto i na men mi bese mnogo qko:)))) vapreki 4e bqh samo ednata ve4er:((( mislq 4e prez denq po kuca6e organizaciqta:((( no ve4erta vsi4ki se bqhme organizirali.....:ppppp

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BOGIE

Тази година нямах нищо общо с самата организация, но сам благодарен от все сърце на хората които вложиха доста за да сме заедно и да се забавляваме яко.

За тези които не им е харесало поради слабата организация да ходят в армията там има доста от това, пак и в крайна сметка "Кът яди кифтетата кът бонбони ни рева, а ся ревеш"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

то сега късно стана и яко ми се спи, ама и аз да отправя добри думи към отминалия weekend ... МНОО ЯКО СИ ИЗКАРАХМЕ :angry::shock::bash:

имаше от всичко - пражоле, бирички, брички ...

Хумора настрана, искам да кажа, че този който си е изкарал не толкова добре, едва ли трябва да вини някой друг, вкл. и организаторите !!! те не са длъжни да забавляват всеки присъстващ персонално.

Имаше много нови лица и доста стари мутри :wub: с доста хора пропуснах да се запозная лично, но да има и за следващите с бирки :huh:;)

А разни слухове за след лятна среща витаят наоколо (около морето) ... take a minute to think 'bout it.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

тез срещи тръгнаха към тенденция! Ние за ХОНДИ ли сме се събрали, или да унищожаваме военно-временните запаси на околията от БИРА :angry:То недоволни винаги ще има, даже се радвам, че има недоволни - това означава, че е имало и МНОГО ДОВОЛНИ, и аз бях сред тях, забавлявах се както мога и както искам, може би за сметка на някои други, които не могат да се забавляват, или не искат.Запознах се с нови хора, най-вече варненската група, която вярно стоеше малко настрани, но с толкова народ е нормално. Нормално е и да не можах да се запозная със всички.Искам да спомена и за основният проблем - парите.Това да дойдеш от на майната си, да дадеш сума ти пари за бензин, за нощувки, а да се стискаш да си поемеш масрафа - просто срам ме хваща като си го помисля!Вярно доста от феновете на марката са млади (тинейджъри?) и не разполагат с много средства, идват на задната седалка за по-евтино -- но пък никой не е казал "БАТ ОМБРЕ ЧЕРПИ, ИДВАЙТЕ ВСИЧКИ"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Искам да спомена и за основният проблем - парите.Това да дойдеш от на майната си, да дадеш сума ти пари за бензин, за нощувки, а да се стискаш да си поемеш масрафа - просто срам ме хваща като си го помисля!Вярно доста от феновете на марката са млади (тинейджъри?) и не разполагат с много средства, идват на задната седалка за по-евтино -- но пък никой не е казал "БАТ ОМБРЕ ЧЕРПИ, ИДВАЙТЕ ВСИЧКИ"

:shock: За това и си тръгнах аз , съжелявам наистина , че не останах , но нямаше как :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

За съжаление парите винаги са проблем :angry:Според мен сметка не може да бъде направена предварително, защото аз лично знам за 3 ходения до Велинград за купуване на допълнително бира :huh:ехх тези хондаджий какви смокове са само ... не е истина :shock::bash::wub:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest martyhonda

Не искам никoй да се сърди,нито пък се карам на някого,просто изказвам мнение!Тъй като ходя по велосипедни прояви ви давам пример-в началото на месеца направихме 3 дневна обиколка по родопите-70 човека-супер организация осигурена храна и тем подобни,бяхме събрали по някои лев и всичко си беше безпроблемно!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

Хора искаме снимки !!!! тези които небяха искат снимки ! някои погрижи ли се ??? ае със здраве :angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

martyhonda, как да предвидиш, че ще се изпият около 200 литра бира, че прасе и половина едвам ще ни стигне, че ще дойдат хора, които нито са регнати във форума,нито са с резервации,а не можеш да върнеш, на кого в даден момент какво ще му се прави? В крайна сметка, ако на човек не му е гот, то и в публичен дом може да си чопли носа от скука :shock: Аз лично вече очаквам следващата нац. среща, а на който не му харесва - това мероприятие ИЗОБЩО не е задължително :bash: Специални благодарности на Жорето ( Rebel ) за перфектно организираните нощувки:angry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

martyhonda, как да предвидиш, че ще се изпият около 200 литра бира, че прасе и половина едвам ще ни стигне, че ще дойдат хора, които нито са регнати във форума,нито са с резервации,а не можеш да върнеш, на кого в даден момент какво ще му се прави? В крайна сметка, ако на човек не му е гот, то и в публичен дом може да си чопли носа от скука :( Аз лично вече очаквам следващата нац. среща, а на който не му харесва - това мероприятие ИЗОБЩО не е задължително :worthy: Специални благодарности на Жорето ( Rebel ) за перфектно организираните нощувки:(

:(:(:( Искам да добавя съвсем малко... благодарности и към Диляна (Rebelka) :(Не искам да се заяждам с никой, но на планетата Земя няма място на което да отидеш за едно денонощие, да ядеш и да пиеш, да преспиш и всичко това за 10 USD или 8 EURЕ да, вярно... не можахме да обсъдим някои неща, но "Търсенето определя пазара"... на хората просто им се купонясваше, а в това няма нищо лошо.Аз и Хорсита си прекарахме СТРАХОТНООООООО :worthy::worthy::(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rebel

Специални благодарности на Жорето ( Rebel )  за перфектно организираните нощувки:worthy::(  :(  :( Искам да добавя съвсем малко... благодарности и към Диляна (Rebelka)

Миналата година се бях омотал като пиле в калчища :( Тази - всичко мина много по-гладко и безпроблемно благодарение на :- себераздаването хората поели инициативата за организиране на срещата :worthy: - доверието и съдействието на управителя на базата :worthy: - неоценимата помощ на Дилянка :( - разбирането и подкрепата на ВСИЧКИ присъстващи :( БЛАГОДАРЯ ВИ ХОРА! ЩАСТЛИВ СЪМ, ЧЕ СЪМ ЧАСТ ОТ ВАС!!!:( Искам да уверя всички, че аз и хората, които се нагърбиха с организацията си извадихме съответните поуки и ще направим всичко по силите си следващата среща да стане още по-вълнуваща и незабравима!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

БЛАГОДАРЯ ВИ ХОРА! ЩАСТЛИВ СЪМ, ЧЕ СЪМ ЧАСТ ОТ ВАС!!!

:(

евала Жоро, за пореден път показа, че може да се разчита на теб!

Надявам се си успял да се забавляваш между организационните задачи, с които постоянно се занимаваше.

А за тези, дето не си платиха масрафа

Публикувано изображение

"КОЙ НЯМА ДА ПЛАЩА БЕ ?!?"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

хаиде де

чакам снимки от ТАНЦА С КОФАТА :(:worthy::(:worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

Хей момци :( , нали се сещате ..4е мен сигурно най-много ме е яд ...но просто не можах да си издеиствам по4ивка ...такава ми е професията ..хехехех(не 4е се оплаквам )....за много от тези с които се познавам ли4но е ясно какви преходи съм правил ....и ще правя :worthy: ..щото ми е гот да се видим и побъбрим ....и не само за Hondi :( ....но най тържествено обещавам ...следващия път да съм на линия .... :worthy: .......4акам ви на морето ....тази година на Зл. Пясъци ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gkb

Хей момци  :( , нали се сещате ..4е мен сигурно най-много ме е яд ...но просто не можах да си издеиствам по4ивка ...такава ми е професията ..хехехех(не 4е се оплаквам )....за много от тези с които се познавам ли4но е ясно какви преходи съм правил ....и ще правя  :worthy: ..щото ми е гот да се видим и побъбрим ....и не само за Hondi :( ....но най тържествено обещавам ...следващия път да съм на линия .... :worthy: .......4акам ви на морето ....тази година на Зл. Пясъци ...

ХА ХА ХА А НИЕ СИ ТЪРСИМ ЧОВЕК ДА ПУСКА МУЗИКАТА :())))МИ ТО СИ ГО ИМАМЕ БРЕ :worthy:))СЕГА И АКО МУЗИКА ИЗДЕЙСТВАШ :())))))))))))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

DjSprite извинен си :( знаем наистина какъв фен си и че без уважителна причина нямаше да отсъстваш :( наистина съжалявам, че не можа да дойдеш, но ще има и друг път :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rebel

Публикувано изображение

Недоволни ли ?!? :) НЯМА ТАКОВА ЖИВОТНО !!!:):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Това сигурно е щракнато малко след като цяла сутрин леглото на Магнум подозрително скърцаше в съседната стая. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Това сигурно е щракнато малко след като цяла сутрин леглото на Магнум подозрително скърцаше в съседната стая. :)

Автор на снимката:АЗДен:Незнам си койСъстояние на духа и тялото:Невероятно

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

старах се да няма недоволни от срещата ;) и тез петна по всичките ми дрехи не са от камерата, много капеха тез наденички - към кого да се обърна за рекламация :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest vtec

AZ MISLIA 4E NE TRIABVA NIKOI SI PI4AGA DA SI SEDI V RODNIA GRAD I DA NE SI MURDA.... I DA DAVA MNENIA.A DRUG E VAPROSA 4E NIE BULGARITE VSE SME NEDOVOLNI--KOITO ISKA DA ORGANIZIRA E VINAGI DOBRE DOSHAL--POLE ZA IZIAVI IMAA!!SRESHTATA SI BESHE SUPER PO SVOEMU--AZ SAM DOVOLEN A I MESTNOSTTA (osobenno Belmeken) E NEVEROIATNA.BLAGODARSKO NA VSI4KI KOITO PRISASTVAXA A DRUGITE: PORAZMARDAITE SE I NA DRUGOTO DA SME DVOINO POVE4E ;-)AIDE PUSNETE OSHTE SNIMKIII!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

старах се да няма недоволни от срещата ;) и тез петна по всичките ми дрехи не са от камерата, много капеха тез наденички - към кого да се обърна за рекламация ;)

Е аз за тва ти дадах да пробва6 колата 4е да остане6 доволен от сре6тата :fun: и да не се оплаква6 хихихихихиихих :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...