Jump to content
Guest ili

дубликат на ключове

Recommended Posts

Guest ili

мога ли, и къде да си направя дубликат на ключа на колата, като той е с вграден имобилайзерблагодаря ви предварително!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

Ето темата която ти трябва :thumbs1:ТУК Успех и да се похвалиш после дали са свършили работа :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ili

благодаря ти много DrOxBoLi! Ще опитам там!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rebel

"Младост" 1 - до бл. 42, "хидрофора" тел. 0888 807854"Младост" 3 - маг. Нова Деница тел. 02 974341724 часа - 0887 976527(взех им визитката от Автоизложението - вляво до входа)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ili

DrOxBoLi! извинявай на не можах да намеря тази ключарска фирмаФренската не е на В.ЛевскиМоля те дай по точна информация или са закрили фирмата? :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi
Отговорено (Редактирано)

Както си забелязал аз съм в грешка :ph34r: Френската наистина не е на В.Левски, на Патриарх Евтимий е ! Да се :ph34r: ... Сори, Ориентира ти е Френската! Преди нея малко е :wacko: Успех :o

Редактирано от DrOxBoLi

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MAX-1

60-70lv e kluca v serviza na HONDA v gorubliane , praviat go 10 min . :ph34r: , dublikatite sa po - evtini ho triabva da imas originalen-cerven kluc :ph34r:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi

А ако нямаш червен ключ, като мен например ... сумата набъбва десетократно и става 5-600 лв :angry: а до Френската ми го направиха за 60 лв. без червен такъв :angry: успех :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...