Jump to content
Guest d15b2

фолио за стъкла

Recommended Posts

Guest d15b2

въпроса ми е на кои стъкла е разрешено да се слага фолио, и ако е разрешено да се слага на задното стъкло, става ли му нещо(на фолиото) от реотаните.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

На задните странични и на задното ако имаш страни4ни огледала.Аз имам на задното и реотаните не ги гася... нищо му няма.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dido_dimov

Слагай, не се притесниявай.На задната половина от колата си можеш да сложиш. Въпроса е да ти е удобно. На голфа имах и ми беше малко терсене нощно време.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest poliqka

само да умееш да го сложиш хубаво че 90% не умеят

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

то зависи от джама. Правихме на един Ситроен АХ ----- объл и по вертикала и по хоризонтала. п*****ка ти матерна и накрая я закарахме на майстор--- направи я , ама каза повече никога да не ходим при него :blink::):P Вчера докараха фолио (синьо) от Щатите ама много не ги тача аз тия работи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan

И аз съм пред същата дилема за фолиото, за това дали е разрешено - разрешено е, оба4е е много неудобно при маневри , защото гледаш в двете огледала, всичко е ок, оба4е може в последния момент някой хахо да реши да пребяга и става много кървава, а и ве4ер наистина е кофти... Иначе стои страшно красиво, признавам! :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

А за щоричките за отзад някой знае ли какви са правилата? Аз сложих и на двете ми хубавици.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dido_dimov

Правилата колега са, че неможеш да затъмняваш твоето и на пътника до теб ... както и предното.Задното можеш да затъмниш ако имаш две странички огледала за обратно виждане а страничните на задни врати и фиксове можеш да ги затъмняваш ако ти харесва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...