Guest Didko #1 Публикувано 1 Юни, 2005 Колеги, времето напредна доста, някои отлитат на там още утре Може ли някой да даде малко разясненя как се стига до познатото ни място от миналата година или карта и предложения за по-добри маршрути? ...и евентуално ако има желаещи да тръгват петък следобед от Сф предлагам да се съберем и заедно до там, че е по-спокойно а и красиво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #2 Отговорено 2 Юни, 2005 (Редактирано) има два варианта, но по прекия е да се качиш от Белово -- 25км и пътя горе-долу е добър.през Велинград -- много дълъг и асвалта е същия.За информация от Варна е точно 500км. Редактирано 2 Юни, 2005 от group4dam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #3 Отговорено 2 Юни, 2005 Има ли някой, който ще тръва петък около обед да правим делегация Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gkb #4 Отговорено 2 Юни, 2005 Миналата година аз минах през белово и пътят беше перфектен !нали имаше рали там и явно го поддържат много добре минаваите от там а участъка велинград - юндола беше много зле - много дупки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi #5 Отговорено 2 Юни, 2005 Тръгвате към Пловдив по магистралата, има отбивка за Костенец малко след Самолета на Ихтиман. От Костенец продължавате направо за Белово. На центъра на Белово има табелка Юндола на ДЯСНО. Това е. Пътя е поносимо добър , докато през Велинград е отврат Аз ще пътувам утре към 17 часа. Ако има тръгващи по това време дръннете една шайба 0888 659 439 Явор Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #6 Отговорено 2 Юни, 2005 Ако има тръгващи в събота по обед , да свиркат 0898 614241 - Емомисля да мина по маршрута описан от Явор. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #7 Отговорено 2 Юни, 2005 Тръгвате към Пловдив по магистралата, има отбивка за Костенец малко след Самолета на Ихтиман. От Костенец продължавате направо за Белово. На центъра на Белово има табелка Юндола на ДЯСНО. Това е. Пътя е поносимо добър , докато през Велинград е отврат Аз ще пътувам утре към 17 часа. Ако има тръгващи по това време дръннете една шайба 0888 659 439 Явор С тоя ви-тек само ще тръгнете заедно май и ще го изгубиш на първите 200 метра )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #8 Отговорено 2 Юни, 2005 az sam v 10:30 na metro:)))ako iska nqkoi da tragva s men da zapovqda;)))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #9 Отговорено 2 Юни, 2005 Има ли някой, който ще тръва петък около обед да правим делегация в петък около 11.30 - 12ч се събираме в Пловдив пред нас групите от Ямбол, Варна, Ст. Загора. Моя тел. е 0887334908 - Майната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #10 Отговорено 2 Юни, 2005 Аз ще пътувам утре към 17 часа.И аз някъде там Мяй ще търсим чалъм да се съберем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ti6o #11 Отговорено 2 Юни, 2005 18.20 - 30 ще има ли някой на метро да сме заедно? 0888962440 Тишо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #12 Отговорено 2 Юни, 2005 Някой да тръгва събота от Пловдив ??? Искам и аз с вас голямата групичка , ама явно няма да ме има за първата вечер Карай тъкмо за мач-а ще съм горе ...Ей като казах мач , някой носи ли телевизор??? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #13 Отговорено 2 Юни, 2005 (Редактирано) майна дай по-късно в Пловдив да се срещнемпримерно около 15 часа , щото докато се досурнем от Варна.....аз ще гледам да се уговоря с миамото и емко да дойдем тримата Редактирано 2 Юни, 2005 от group4dam Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #14 Отговорено 3 Юни, 2005 за варненци - 12:00-13:00 часа на лукоил-а преди аспаруховскиятелефона ми е 0897 838 200 -- Дамян някой да знае дали Драгич-а ще идва???часа подлежи на коментар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rebel #15 Отговорено 3 Юни, 2005 За колегите, които не са идвали на Юндола - мястото е "ОТАБЕЛЕНО" с ЯРКОЧЕРВЕНИ табели с бял надпис "HONDA fan club" и СТРЕЛКИ Независимо откъде пътувате, влизайки в Юндола стигате до едно площадче с голям ресторант! Мястото е известно като почивна база на МАГНИТНИ ДИСКОВЕ -когото и да поитате там ще ви упъти Ако има проблем: 0889 103040 Жоро (Rebel)Попътен вятър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dragi4 #16 Отговорено 3 Юни, 2005 за варненци - 12:00-13:00 часа на лукоил-а преди аспаруховскиятелефона ми е 0897 838 200 -- Дамян някой да знае дали Драгич-а ще идва???часа подлежи на коментар Ти ма разби ве мой.Еми Драги4а не6то е крив и не знае,в4ера му званях ама не дига тел Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #17 Отговорено 3 Юни, 2005 Значи, последно, аз до към 18:00 ще чакам на Метро! Там ще съм надявам се към 17:40 някъде.Ако има желаещи - да идват! Ако не - всички отиваме на едно място все пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest DrOxBoLi #18 Отговорено 3 Юни, 2005 Didko Публикувано на Jun 3 2005, 01:25 PM Значи, последно, аз до към 18:00 ще чакам на МетроМи .. аз се разбрах с Ти6о да се чакаме там към 6:10-20 някъде! Звънни един тел да се разберем, че то няма смисъл за 10 минути да се гониме по магистралата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #19 Отговорено 4 Юни, 2005 e az pak ve4e se varnah:)))) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове