riquelme 0 #1 Публикувано 25 Септември, 2008 (Редактирано) Така аз имам сивик японка 97 год обаче искам да и сменя маската и фаровете с японка 99 год дали ще ми паснат маската и фаровете!Отностно фаровете интересува ме захвата същия ли е и при двата сивика .... мерси предварително Редактирано 25 Септември, 2008 от riquelme Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #2 Отговорено 25 Септември, 2008 Ако смени6 и калниците и бронята 6е стане играта под въпрос е и капака за там не съм на 100% Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest go6i11 #3 Отговорено 25 Септември, 2008 ТА ЗНА4И захвата на фаровете е еднакъв -но ти трябва предна броня--решетка---капак-----и калнициможе да си ползваш и твоите калници но ще трябва да посетиш някои автобояджия да ти ги удължи лееко в долния краи към фара Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
riquelme 0 #4 Отговорено 27 Септември, 2008 мерси за съветите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kalos #5 Отговорено 27 Септември, 2008 ако решиш да правиш нещо ще ти купя капака и бронята ако са оригинални Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове