Ivu 0 #1 Публикувано 25 Септември, 2008 Колеги, трябва ми офис на ЛевИнс, по възможност най-близо до дружба-2, за да си платя вноска за гражданската? В сайта им не гледам, защото половината им инфо не е актуално. Ако може да работят поне до 17:30 ще е идеално Ако някой е мяркал нека пише, че гледам ми е изтекла преди няколко дни Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Max77 11 #2 Отговорено 25 Септември, 2008 Колеги, трябва ми офис на ЛевИнс, по възможност най-близо до дружба-2, за да си платя вноска за гражданската? В сайта им не гледам, защото половината им инфо не е актуално. Ако може да работят поне до 17:30 ще е идеално Ако някой е мяркал нека пише, че гледам ми е изтекла преди няколко дни Благодаря предварително!колега иди на езерото търсиш 51 блок,лицето на блока е към езерото,а входовете са отзад.в първия вход има магазинче за бира търсиш дилян той е представител на лев инс аз си правя при него гражданската. УСПЕХ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest scyberboy #3 Отговорено 29 Септември, 2008 Здр колега,Долу на светофара като слизаш към Дружба от Цариградско, на последния светофар ( 3-тия ) точно отсреща в блока (бл. 184/185/186 ) има брокер ( фима "РОГЕР" ) аз там си правих преди каското и гражданската на сивика. Работят със/за ЛевИнс, така че предполагам приемат и вноски.Дано ти е от полза инфото Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове