Jump to content
Guest Tino

Комплекс...

Recommended Posts

Guest Tino

Дълго време се чудех дали да пиша и да ви тормозя за това с цяла тема , но просто ми се случи днеска нещо и ми стана най-вече тъпо . Ще се постарая да ви я илюстрирам с думи ...Значи режа си сивик-а по ОМВ-то ( широкия участак на околовръстното в София ) днеска към 20 чеса и някъв орел капка ми сече пътя и навлиза в моята лента , пресветкам с дълги и се изравнявам с него , свирвам , оня не се отдръпна много , но минах и оня ми сочи средни пръстове , смееем се с гаджето и го гледам , че оня тръгва да се набира зад мене и се мъчи да ме мине отдясно ;) скоростта е към 80+ , изравнява се с мене и давам и аз газ ( на 5-та предавка съм ) , оня се изравнява с мене и виждам че са 5 човека вътре и почват ме псуват , дадох повечко газ и ония тапанари едвам не влязаха в канафката . Намалям и спирам на сфетофара на Драгалевци , ония минават отляво и спират препречвайки пътя ми , излизат 3-ма пияни селяни и налитат на бой , затварям си вратата и ония започват да удрят по колата ( стъкла , капак , калник .... ) един минава отдясно и отваря дясната врата , тръгват да ме дърпат и да замахват , ама не съм от много лекичките , така около 5 мин се мъчат да направят нещо , на мене ми кипи отвътре и се чудя кво да правя , ония тръгнаха и завиха по черни връх или квото се пада там ( а междувременно като правиха ляв щеше да ги блъсне едно ауди ) . Разбира се за мене остана уплахата и номера на колата им ;) Трябваше ми около час - два да се успокоя и да преосмисля ситуацията и ми е чудно на кво се изнервиха , че ги изпреварих , че не им дадох да ме минат отдясно или че просто бяха пияни като гъзове ??? ;) Стана ми кофти , че съществуват такива хора , от къв зор трябваха да ме нападат , да изкарват яростта си на колата ,и най-вече , щяха ли да направят нещо такова , ако и ние бяхме 3-ма човека вътре ;) Слава Богу по колата няма нищо ( оказа се със здрави стъкла :( ) Полицията не се трогна да направи нищо , дори като разбра че бяха пияни ( единия беше зад волана ) . Последния въпрос който си задавам , дали не направиха тея простотии щото бях с хубава кола :( П.П.Извинявам се , че ви занимавам с преживяванията си , но ми се искаше да споделя с някой , които 100% се е зблъсквал с подобни ситуации и простаци ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vaso

Пълно е Тино с такива мизерници ;) ти пак си се разминал със селски тарикати :( дето като са на тумба са велики но всъщност са на светлинни години от теб и от "майката земя" Та като видиш напудрен голф или кадет не говоря за москвичи с огледала от Ц класа и тем подобни по-добре мини с 200 покрай тях или карай след тях и се радвай на гледката. И да не ти пука важното в случая е, че няма поражения.Съвет: носи си средства за самоотбрана моята кола е като оръжейница не че ги ползувам но знае ли се. ;):(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest group4dam

Преди време се запених на един нагъл мухльо с един бус - така ме нервира викам си е тоя му е''''х майката -- излизам и като изкочиха двама тюлени единия бяга към мене с една брадва !!! Не мога да сваря да бягам - знам ли го колко мозък има в главата си. Но ако я видиш твоята Капка не забравяй да й нарежеш и четирите гуми, а ако много те е засегнал ползвай жокер обади се на приятел и поиграйте бейзбол с главата му ;):(:(;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

100% ще претърпи някакво поражение , ако го видя пак тоя селяк , но тъпото , че сумати коли минаха покрай мене и никой не се спря да помогне или нещо такова :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Тино братле, незнам какво става ама е пълен ужас по улиците... и не само. Аз в момента съм отказал да пия точно заради дебили, които като се напият и почват да налитат на бой за щяло и нещяло.По подобен начин на Беликден ми наизкачаха 4-5 цигани от едно ауди. Наистина, засякох ги, но не беше нищо особено и понеже наистина бях виновен, свалих ждама и им се извиних. Цялата случка се разви с около 10км/чЕ взех си поука де.... правя всияко възможно да не съм виновен, а следващите такива ще им помеля колата, пък ако ще да ме търсят после, да ме съдят/бият или квото там. Само ще ме е яд за мойта, щото и нея ще потроша, но..... Все ще измисля някакъв вариант на самозащита пред ченгетата.п.с. Търся трамвайна релса.... 2 парчета по 1.5мЖивеем в страна бълна с комплексари и глупаци...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

тино ти за това ли беше спрял малко по-надолу от оковръстното на светофара на Драгалевци, и майка ти беше там? Аз ти светнах ама явно не ти е било до мен. А трябваше да кажеш, бяхме 3ма яки момчета, тоест аз и още 3 яки момчета дето не ме питай как се събраха в CRX-a :() ама щяхме да ги намерим и да ги настигнем тез п...раси

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

за съжаление това подобни изпълнения започват да стават нещо нормално по нашите пътища...тия дни на няколко пъти съм си мечтал да карах танк а не хонда...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

, но тъпото , че сумати коли минаха покрай мене и никой не се спря да помогне или нещо такова  :thumbs1:

Преди време пред офиса ми едно мом4е с Мосвич засече един Мерцедес пълен с цигани и всички му се нахварлиха да го бият.Намесихме се с един приятел и циганите го отнесоха,но не е истина колко време ме разкарваха по следователи и съдилища да давам обяснения какво се е случило.Въпреки това съм убеден че /ако не дай си Боже/ пак се случи ще постъпя по същия начин.Комплексарите по пътищата нямат край,но мисля че трябва да се мачкат

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

И на мен ми се е случвал подобен екшън, само че в момента в който ме изравниха аз натиснах спирачката и ги пуснах. Копелетата обаче натиснаха и те и се опряхме както с приятелката ми при бурните нощи. Тогава натиснах отново и се измъкнах само с уплаха, но на следващия ден ме намериха в кафенето и взеха да ме "предупреждават". Живо избиване на комплекси и нищо друго! Защо си мислят че немските им каруци са нещо повече от всички други.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Защо си мислят че немските им каруци са нещо повече от всички други.

Не е така. Просто немските коли са повече като брой и за това, прпорционално индивидите като тези от историята на Тино са повече. Не всички, които караме Хонда сме "добри хора" и обратното. Просто всеки човек отговаря за себе си.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf
Отговорено (Редактирано)

Аз имам спешъл туул кит за борба с пътните отворковци. До сега не ми се е случвало, но и дано да не ми се налага да го ползвам, че мога да го(и) прата на бързо 2 метра под земята и после да го(и) лежа некви тъпанари.В крайна сметка от затвора се излиза, но от гроба не!!!

Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dido_dimov

Дядо ми, бог да го просто, казваше "Земята се огъва от простаци" като станах голям разбрах какво е имал предвид.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW
Отговорено (Редактирано)

Има много такива селяци. :) Не им се връзвайте когато видите че ви се правят на големи състезатели, а ги пускайте да ви изпреварят. Няма какво да се занимавате с такива индивиди. :) Тино добре си направил че не си излязал да се разправящ с тези дебили. ;)

Редактирано от iVo_BMW

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tuto

искам да ви каем 4е най големите комплексари са с голфовете особено като видат ниакои с СИВИК веднага гледат на криво на една страна i ne moe da ne se izra4ka ili da ne te zase4e ako widi zor 4e ne moe da te mine

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cK1

Скромното ми мнение: простотията не ходи по гората , нито по колите ,а по тези които са в тях. Така че, не ми се вярва ,че тъпанарът е тъпанар само когато кара Опел или нещо си.Той ще бъде такъв в която и да е кола.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ludemir

moiat savet kam tino .mom4e karai po barzo ot viatara , badi vinagi parvi na krastovi6e ,badi na halen, saobrazitelen pak da vidim koi 6te moje da te nastigne kamo li da te izprevari 4e i da ti zapu6i patia. vse pak kara6 honda.a ne niakakvi nemski prevozni sredstva. a ako ne ti e iasno kak stava tova 1 si kupi prelude , i ela vav varna na obmiana na opit. :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

moiat savet kam tino .mom4e karai po barzo ot viatara , badi vinagi parvi na krastovi6e ,badi na halen, saobrazitelen pak da vidim koi 6te moje da te nastigne kamo li da te izprevari 4e i da ti zapu6i patia. vse pak kara6 honda.a ne niakakvi nemski prevozni sredstva. a ako ne ti e iasno kak stava tova 1 si kupi prelude , i ela vav varna na obmiana na opit. ;)

Ае колега не съм заси4ал из Варна теб и Прелюда ти да хвар4ите като вятър,надявам се съвета ти към Тино да е в кръга на 6егата.Малко по нагоре някои колега добре го каза ...."простотията по хората ходи".Ама кат ви 4ета постовете Хондажии излиза 4е сте фанали бога за рога заради тва 4е карате Хонди,х :(хъп фанатизирани изказвания.Така 4е 4обанина дали кара Опел или Голфетка или там кото и да.... е си остава 4обанин,ама тва е от манталитет и възпитание а не от избора на кола.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ALEXANDER 1

Ама кат ви 4ета постовете Хондажии излиза 4е сте фанали бога за рога заради тва 4е карате Хонди,х :angry:хъп фанатизирани изказвания.

Добре казано много фанатици има в тоа форум :rolleyes: дето не са се качвали в друга кола :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...