Jump to content
4o4orkata

до бургазлии

Recommended Posts

Значи въпроса ми е дали се намират части в Бургас за 5 генерация сивик D15B2 ( хечбек )щото оня ден бях в магазина на едно приятелче дето продава части и там прави някакава врътка и гледа кво има и в другите магазини... абе с 1 дума беше суша от към избор на части и въпроса ми е лесно ли си намирате части за тоя мотор ? и от къде ... оня апостолов не ми го хвалете. Мерси предварително :lol:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз мисля да отида утре до нипарт магазина,който е преместен и са оставени телефони.Ще звънна да открия новия адрес и там щя питам амортесьорите кви пари са....Иначе тоя магазин е стабилен,пича от 12 години само с японски части се занимава.магазина беше до тоха има един ресторант дето всички мангали там правят сватби...та отсреща.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Новия адрес е след бензиностанция Порт оил като караш по пътя посока еконта се пада в дясно ;)

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Значи въпроса ми е дали се намират части в Бургас за 5 генерация сивик D15B2 ( хечбек )щото оня ден бях в магазина на едно приятелче дето продава части и там прави някакава врътка и гледа кво има и в другите магазини... абе с 1 дума беше суша от към избор на части и въпроса ми е лесно ли си намирате части за тоя мотор ? и от къде ... оня апостолов не ми го хвалете. Мерси предварително :huh:

Kolega айде да бадем точни бес догатки не правя реклама просто те упътвам ако не си от бс.... http://interauto.bg/offices.php?grad=burgas&office_id=1 основно човека работи с части нипартс, и 2 американски фирми... доволен сам отам само свещите им нещо не биват уж NGK japan... оня ден свалих едната полиоса стопен ... :huh: :huh: :huh:

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...