Jump to content
Guest RomanPoman

Mejdunarodna Knijka !

Recommended Posts

Guest RomanPoman
:( Niakoi da ima informaciq ot kude i kolko $ moje da struva, struva li si ? Che shte karam v USA i se chudq dali stava vremenno s neq predi da si izkaram mestna ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo
Отговорено (Редактирано)

Колега вади се от КАТ в Дървенитца(в София).Аз като си я вадих струваше 12 лв.Всъщност то представляваше едно талонче към книжката ми.Сега не знам дали е още така.Но ставаше бързо.Моята я взех за два дена.Сигурен съм,че може и по-бързо.На входа на КАТ питаш охраната.Обикновенно е един с мустаци дето виси от незнам колко години там на будката и той ще ти обясни подробно на кое гише да отидеш.Разбирасе приготви си един чувал нерви,защото като почнат да те прехвърлят от гише на гише ще ти се завие свят.Иначе цялата работа отнема 2 минути,но това е при положение,че някоя от чиновничките не е сърдита на мъжа си и планетите са благоприятно разположение за теб. :(А за щатите мисля,че ще трябва да изкараш местна,но аз досега на две бригади си карам с моята и не са ме спирали.Просто ако не направиш нарушение няма за какво да те спират.Не е както е у нас."Я да го видим тоя къв е бе.""Я дай 20 лева щот не си със софийски номер" и т.н. :(;)

Редактирано от raldo

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Kicho

въобще не ти трябва , може да караш и с българскатаама там ще ти се наложи много много бързо да изкараш книжка защото това ти е необходимо ID. непременно си носи българската книжка. в полицията я имат като стандарт и ще ти я искат като си правиш американска.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Jiro

Izviniavam se za maimunicata pyrvo.Kolega, taia mezhdunarodna knizhka mozhe vyobste da ne ti svyrshi rabota v USA. Po zakon(federalen) imash pravo da karash do 6 meseca sled pristiganeto samo s bylgarskata i do 1 godina ako imash i mezhdunarodna. Nomera e che zavisi kyde v statite si. Ako si po iztochnoto kraibrezhie, pri civilizaciata mozhe da sa chuvali za nashite knizhki. Men lichno v srednia zapad me prastaha na syd stoto karah s mezhdunarodna knizhka i dazhe i v syda ne znaeha moga li ili ne moga da karam s takava ta se nakraia skliuchih sdelka s prokurora i platih globa vypreki vsichko.Ta, nakratko, ako ste idvash za po-malko ot 6 meseca, ne si pravi truda nisto da vadish izobsto.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...