Jump to content
Guest Tino

Към колегите със...

Recommended Posts

Guest Tino

Колеги трябва ми изображението на купето ви , което стои на таблото :( В максимална резолюция :( Пращяйте на tino@ntcw.net или naughtyyy@graffiti.net

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ми защо не каза да те щтракна оня ден в дел сола с който караше мацето на бала, щеше да си част от "изображението" :):thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

ми защо не каза да те щтракна оня ден в дел сола с който караше мацето на бала, щеше да си част от "изображението" :P:blink:

Ей гад , мислиш ли че нямам такава снимка :P Ама ми трябва точно тази :) Marty ??? знам че колегите от Стара Загора има едно Del Sol-че ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stonez

АКО ИМАШ В ПРЕДВИД ЗЕЛЕНИЯ "Del Sol" НА БОБИНАПОСЛЕДЬК НЕ ГО ВИЖДАМ, :blink: НИТО КОЛАТА, НИТО САМИЯ НЕГО

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bobi_honda

Боби си е жив и здрав дел сола също........марти да се обади да го щракне няма проблеми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Боби си е жив и здрав дел сола също........марти да се обади да го щракне няма проблеми.

Bobi и ти ми вършиш работа :blink: нали се сещаш , че на таблото ти има една картинка с контурите на колата ти , ей това ми трябва :) Ако не ти е проблем , ще можеш ли да я щракнеш и да ми пратиш снимка , максимално най-близо и с най-голяма резолюция ( колко може ) :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...