Jump to content
Guest White`DeviL

Лош късмет :(

Recommended Posts

Guest White`DeviL

Реших да подменя моята първа любов Сивик D15B2 5 ген. 92г. хечбег с нещо по новичко и с повече екстри. След дълго търсене и чакане да излезе нещо подходящо намерих Сивик D16Z9 купе 5 ген. 95г.CoupeБях много щастлив за новата Хондичка оставих верния стар хеч да го кара майка ми докато се продаде, защото работи на централно място и когато е паркирана повече хора ще могат да видят че се продава. Но ето какво се случи на четвъртия ден от смяната на колата.Hatch За щастие майка ми няма дори драскотинка. За втори път виждам човек без никакви наранявания излязъл от Сивик обърнат по таван.Не знам как да го нарека съдба ли, лош късмет ли, и все си мисля че е от хорската завист, защото какъв съм аз че да имам две коли паркирани пред нас :rolleyes:А беше наистина красавица :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Pavkata

Жалко колега :rolleyes: Много е гадно да гледаш кола, към която си имал симпатии толкова дълго време в такова състояние...Ама как е станало? Според мен тия Сивици не се обръщат лесно?!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest White`DeviL

Жалко колега :rolleyes: Много е гадно да гледаш кола, към която си имал симпатии толкова дълго време в такова състояние...Ама как е станало? Според мен тия Сивици не се обръщат лесно?!

В гадното лигаво време една оставена гума на завой на извънградски път. Явно се стряска и набива рязко спирачки колата поднася.Отстрани асвалта няма банкет типично за "европейските ни пътища" и е с около 15 см по ниско. Предполагам че гумата като е излязла там където се предполага че трябва да има банкет колата хлътва рязко и се преобръща. Общо взето и тя не знае как е станало, но аз така си го обяснявам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

жалко, хубава количка беше,по-важно е майка ти да е добре.кола се купува,но живот...не

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги бившата ми приятелка е претърпяла 3 тежки катастрофи с Хонда... Една със 160 в мантинела с една 5та генерация.... на нея и на другите нищо им няма, следващата е със същата хонда кон се врязва в колата.... нито на нея нито на колата и има нещо. Последната катастрофа преди 2 3 месеца със Сивик 8ма генерация 3 пъти по таван.... на нея нищо и няма пак този път колата е по добре на металекс..... Хонда си е сигурна кола но трябва да се внимава....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги бившата ми приятелка е претърпяла 3 тежки катастрофи с Хонда... Една със 160 в мантинела с една 5та генерация.... на нея и на другите нищо им няма, следващата е със същата хонда кон се врязва в колата.... нито на нея нито на колата и има нещо. Последната катастрофа преди 2 3 месеца със Сивик 8ма генерация 3 пъти по таван.... на нея нищо и няма пак този път колата е по добре на металекс..... Хонда си е сигурна кола но трябва да се внимава....

Конкретно за 8-ма генерация съм чувал, че е една от най-сигурните коли в класа си, но каквото и да си говорим, всичко опира до късмет. Наистина, да се радваме, че на майка ти нищо и няма, това е най-важното.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Сажалявам за колата ти,кофти слу4ка.Добре 4е на маикати и няма ништо,неиният вижот е по важен от колата.Лошото става барзо.Радваи се на новата кола и разбирасе на мама.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...