Guest benji_crx #1 Публикувано 30 Май, 2005 отново имаме рожденник ,да е жив и здрав,прав и корав и на юндола да не забрави да почерпи.и тази вечер да не прекаляваш с алкохола Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #2 Отговорено 30 Май, 2005 да е джив и дздрав !!!! и много безаварийни километри. Наздраве!! -- то стана ракиено време Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z #3 Отговорено 30 Май, 2005 Ето хората за рожден ден си купуват VTi. Пък на мен кво? Подариха ми обикновен Сивик, и даже не истински ами малко моделче Честит Рожден Ден, колега! Жив и здрав! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW #4 Отговорено 30 Май, 2005 (Редактирано) ЧРД и от мене. а между другото и аз ще имам РД скоро на 12 юни. Редактирано 30 Май, 2005 от iVo_BMW Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #5 Отговорено 30 Май, 2005 честито, жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #6 Отговорено 30 Май, 2005 Жив и здрав да си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ti6o #7 Отговорено 30 Май, 2005 Благодаря ви колеги за хубавите пожелания. Всичко най-хубаво ви желая и на вас и до скоро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #8 Отговорено 30 Май, 2005 ЧРД и всичко най-най през този готин ден... и не прекалявай с приятелите с пастичките и лимонадата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #9 Отговорено 30 Май, 2005 честито и от менееее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове