Jump to content
Guest IVOHONDA

едно ХОНДЕ :))

Recommended Posts

Guest Didko

Добре вееееее! :D:D Ама що се отказа толкова рано? Искам продължение и да я развъртиш и да напълниш 5-тата :D:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest IVOHONDA

нямаше повече място за 5 -та :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

всичко е ок но немога да схвана оборотомера :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Аз ли съм единственият на който му изписва това при отварянето на линка: :)

post-9-1117465934_thumb.jpg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Аз ли съм единственият на който му изписва това при отварянето на линка :)

За съжаление, не :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

И при мен е така :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

Сега се получи.Браво колега, ама този камион откъде се взе...... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW

И на мене не ми излиза. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Хахахаха ама как си увеличил скороста и старта си изрязал... :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

и на мен не ми излиза :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino
:( и при мене е така :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Отваря се :( Много яко, жалко само, че няма звук :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest IVOHONDA

Хахахаха ама как си увеличил скороста и старта си изрязал... :(

пуснал съм го само заради старта да се види launchcontrola

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Няма ли да е по-добре да го свалиш още малко... Не се вижда добре, но ми мязаше на към 5000???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest IVOHONDA

Няма ли да е по-добре да го свалиш още малко... Не се вижда добре, но ми мязаше на към 5000???

на 4100 е

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Много яко, жалко само, че няма звук :(

Има звук и е размазващ! :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf
Отговорено (Редактирано)

Къф лънч?!Тая кола се скъса да върти гуми!!!Старта беше меко казано ужасен въпреки, че си го попрекрил като си поотрязал филмчето в началото и си увеличил скоростта... :( Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest StanNSX

Моля някой да сложи второто клипче в чекмеджето :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest IVOHONDA
Отговорено (Редактирано)

Къф лънч?!Тая кола се скъса да върти гуми!!!Старта беше меко казано ужасен въпреки, че си го попрекрил като си поотрязал филмчето в началото и си увеличил скоростта... :(
голям смешник си,за кой ли път се убеждавам,защо ли ти отговарям? Редактирано от IVOHONDA

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

Не знам кой е смешника ама аз не си едитвам клипчетата за да си издокарам по-добър старт с некъф измислен лънч контрол или че ми се развърта колата страшно бързо.Аре след около месец след като ми дойде новия съединител и му посвикна малко да напраиме един старт да видиш колко си зле с тоя "лънч контрол"!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Добре бе !@#%@#$%^@#@#@#$^ нужно ли е?Ама наистина, нужно ли е?Иво, аз още не искам да го пробвам моя, но все пак играл ли си си да го сваляш малко по малко? Интересно ми е най-вече дали ако го сложиш прекалено ниско ( примерно 3000-3300) дали колата ще забие нос. Абе сори че звучи все едно искам да пробвам разни глупости на чужда кола, но мойта в момента не е за такива тестове. И ако ти е интересно, като пусна моя лаунч-контрол, може да пообменим опит.:thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest IVOHONDA

Не знам кой е смешника ама аз не си едитвам клипчетата за да си издокарам по-добър старт с некъф измислен лънч контрол или че ми се развърта колата страшно бързо.Аре след около месец след като ми дойде новия съединител и му посвикна малко да напраиме един старт да видиш колко си зле с тоя "лънч контрол"!

ivohonda 15.2.200 19:21 men mi triabva samo LAUNCH KONTROLA:))PARADOX_sf 15.2.200 19:21 xa xa xa xa xa xa PARADOX_sf 15.2.200 19:21 tva nqma mojesh da go pusneshivohonda 15.2.200 19:22 ZA6TO?PARADOX_sf 15.2.200 19:22 shtoto po-umnite hora sa kazali che ne mojePARADOX_sf 15.2.200 19:22 ei za tvaivohonda 14.4.200 17:37 launchcontrola mi pravi strahotni startovePARADOX_sf 14.4.200 17:38 koi lunch veivohonda 14.4.200 17:39 sistemata za startove deto kaza 4e niama da raboti?PARADOX_sf 14.4.200 17:40 i v kvo se izrazqwaНЯМАШЕ ДА ТИ ПУСКАМ ИЗЦЕПКИТЕ ОТ ICQ-то МАЛКО Е ИЗВЪН ТЕМАТА,НО ЩЕ Е ИНТЕРЕСНО

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest IVOHONDA

Добре бе !@#%@#$%^@#@#@#$^ нужно ли е?Ама наистина, нужно ли е?Иво, аз още не искам да го пробвам моя, но все пак играл ли си си да го сваляш малко по малко? Интересно ми е най-вече дали ако го сложиш прекалено ниско ( примерно 3000-3300) дали колата ще забие нос. Абе сори че звучи все едно искам да пробвам разни глупости на чужда кола, но мойта в момента не е за такива тестове. И ако ти е интересно, като пусна моя лаунч-контрол, може да пообменим опит.:thumbs1:

продадох VTI-to, първо пробвах на 3500,но на 4100 е по-добре,зависи и от гумите

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Много яко, жалко само, че няма звук  :)

Има звук и е размазващ! ;)
Разбрах ;))))))от качих туке едни кодеци и тръгна :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

Просто нямам думи!Иво пусни няколко снимки на зверчето в "Кой какво кара + pic" pls!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf
Отговорено (Редактирано)

ivohonda 15.2.200 19:21 men mi triabva samo LAUNCH KONTROLA:))PARADOX_sf 15.2.200 19:21 xa xa xa xa xa xa PARADOX_sf 15.2.200 19:21 tva nqma mojesh da go pusneshivohonda 15.2.200 19:22 ZA6TO?PARADOX_sf 15.2.200 19:22 shtoto po-umnite hora sa kazali che ne mojePARADOX_sf 15.2.200 19:22 ei za tvaivohonda 14.4.200 17:37 launchcontrola mi pravi strahotni startovePARADOX_sf 14.4.200 17:38 koi lunch veivohonda 14.4.200 17:39 sistemata za startove deto kaza 4e niama da raboti?PARADOX_sf 14.4.200 17:40 i v kvo se izrazqwaНЯМАШЕ ДА ТИ ПУСКАМ ИЗЦЕПКИТЕ ОТ ICQ-то МАЛКО Е ИЗВЪН ТЕМАТА,НО ЩЕ Е ИНТЕРЕСНО
А ти знаеш ли в кво се изразява лънчконторла?В това да не въртиш гуми, а на клипчето ги остави на пътя. :blink: Редактирано от PARADOX_sf

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...