byjy 0 #1 Публикувано 17 Септември, 2008 Здравейте,фенове на Хонда!След дълго умуване и гледане решиш да си купя Сивик.Незнам дали съм сбъркал но засега съм доволен от хондичката и мисля,че избора ми е правилен .Обаче нещо ме притеснява,защо имам чувството,че ,,аннгличанките" нещо не се вписват много в общият ,,пейзаж" на феновите.С две думи сякъш нещо май съм се набутал или що?Айде бе момчета и момичета дайде една морална подкрепа щото съм и дигнал мерника и още малко ми трябва и ще и ударя табелите и ще се върна при голфаджиите .Имам и техничес въпроси но тях ще ги към съответния раздел но само ако според вас си струва да я задържа. Не,че ми се продава но ако в крайна сметка инвестицията не си заслужава нищо неби ме спряло да и сменя собственика.Надявам се на корекни мнения от ваша страна. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nikolai_fox #2 Отговорено 17 Септември, 2008 изобщо не си се набутал колега - дали английска или японска - сърцето е важно - ще останеш много доволен от тоя мотор. аз имам същия.а пък ако минеш към голфаджиите - е тогава ша разбереш какво си загубил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest bate_em4o #3 Отговорено 17 Септември, 2008 Само мога да ти честитя.Така,че ЧЕСТИТО И ДОБРЕ ДОШЪЛ!Там разните му технически работи-има много компететни хора тук(аз не съм от тях) и ще ти отговорят с радост. Още веднъж -честито! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #4 Отговорено 17 Септември, 2008 добре дошъл в сектата Аз имам такава: не бих казал че съм се набутал, ама са малко тежички. Относно колицата като цяло:бяга що годе добре(особенно като се пипне малко), гори малко, място колкото искаш и на дълъг път не уморява. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
byjy 0 #5 Отговорено 18 Септември, 2008 Благодаря, за мнението Ви колеги .Надявам се да остана доволен от колицата, защото иначе я харзулвам без да ми мигне окото.Вярно ,че колата и жената са на късмет при все,че всичко търпи и компромиси.Уж бая почетах из форума но много неща ми са малко мътни,но тях ще ги изгладя в процеса на експлоатация на хондака. Още не мие много ясно какво бъдеще я очаква но засега остава така,че спокойно ще си прочитам актуалните теми и ще мисля. Още веднъж Благодаря на всички! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
byjy 0 #6 Отговорено 18 Септември, 2008 (Редактирано) Редактирано 18 Септември, 2008 от byjy Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest My Honda #7 Отговорено 18 Септември, 2008 Честито и добре дошъл във Кубъ ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Manqk 1 #8 Отговорено 30 Ноември, 2008 Честито и от мен.Аз карам англи4анка и съм много доволен,ще видиш , щети хареса. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове