Jump to content
byjy

Да се похваля и аз!

Recommended Posts

Здравейте,фенове на Хонда!След дълго умуване :P и гледане решиш да си купя Сивик.Незнам дали съм сбъркал но засега съм доволен от хондичката и мисля,че избора ми е правилен :P .Обаче нещо ме притеснява,защо имам чувството,че ,,аннгличанките" нещо не се вписват много в общият ,,пейзаж" на феновите.С две думи сякъш нещо май съм се набутал или що?Айде бе момчета и момичета дайде една морална подкрепа щото съм и дигнал мерника и още малко ми трябва и ще и ударя табелите и ще се върна при голфаджиите :P .Имам и техничес въпроси но тях ще ги към съответния раздел но само ако според вас си струва да я задържа. Не,че ми се продава но ако в крайна сметка инвестицията не си заслужава нищо неби ме спряло да и сменя собственика.Надявам се на корекни мнения от ваша страна.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikolai_fox

изобщо не си се набутал колега - дали английска или японска - сърцето е важно - ще останеш много доволен от тоя мотор. аз имам същия.а пък ако минеш към голфаджиите - е тогава ша разбереш какво си загубил :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bate_em4o

Само мога да ти честитя.Така,че ЧЕСТИТО И ДОБРЕ ДОШЪЛ!Там разните му технически работи-има много компететни хора тук(аз не съм от тях) и ще ти отговорят с радост. :P Още веднъж -честито! :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

добре дошъл в сектата :P Аз имам такава: не бих казал че съм се набутал, ама са малко тежички. Относно колицата като цяло:бяга що годе добре(особенно като се пипне малко), гори малко, място колкото искаш и на дълъг път не уморява.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря, за мнението Ви колеги :huh: .Надявам се да остана доволен от колицата, защото иначе я харзулвам без да ми мигне окото.Вярно ,че колата и жената са на късмет при все,че всичко търпи и компромиси.Уж бая почетах из форума но много неща ми са малко мътни,но тях ще ги изгладя в процеса на експлоатация на хондака. Още не мие много ясно какво бъдеще я очаква но засега остава така,че спокойно ще си прочитам актуалните теми и ще мисля. Още веднъж Благодаря на всички! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
:huh: Редактирано от byjy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest My Honda

Честито и добре дошъл във Кубъ !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Честито и от мен.Аз карам англи4анка и съм много доволен,ще видиш , щети хареса.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...