Dundeeee 0 #1 Публикувано 14 Септември, 2008 Момчета кажете какъв черен металик да боядисам колата. То има 1000 вида и не мога да избера . Дайде съвети, може и със снимки . Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ShEfA 70 #2 Отговорено 14 Септември, 2008 Гледай другите марки черните им бои - сток. После търсиш из нета как се казва боята и готово. На BMW е яко черна боята. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest honda_25 #3 Отговорено 14 Септември, 2008 колега направи я черен металик с златиста перла става много яко аз правих една хонда така и стана невероятно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dundeeee #4 Отговорено 14 Септември, 2008 (Редактирано) Благодаря колеги. Това със златистата перла звучи добре. Не се сещам да съм виждал нещо такова. Ще видя в магазина дали имат. Редактирано 14 Септември, 2008 от Dundeeee Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BorisD #5 Отговорено 15 Септември, 2008 Да, наистина златистата перла е най-добрия вариант, става убиец. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #6 Отговорено 15 Септември, 2008 NH503P е Granada Black на Honda, това е точно черна перла с златни люспи. мойта е такава но вече едва ли ще има толкова силно слънце за да се види красотата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest pamo #7 Отговорено 15 Септември, 2008 И моята боя е такава. Златистото наистина се вижда само на слънце, и ако не ти е мърлява колата като моята Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Pavkata #8 Отговорено 15 Септември, 2008 И аз съм за златиста перла... наскоро гледах една Honda боядисана така и от слънцето се появяват златисти лъчове по нея - убиец! Други цветове, които ме кефят за кола, са тъмно оранжево или много тъмно лилаво, отново с перла. А защо не помислиш по въпроса с комбинацията на два цвята? Нещо такова: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Dundeeee #9 Отговорено 15 Септември, 2008 NH503P Това ли е номера на боята? По него ли да я търся в магазина? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest nakata_g #10 Отговорено 15 Септември, 2008 колега когато си боядисвах моята бояджията ми каза че лака е малко по важен потози начин както и да я боядисаш винаги ще изглежда добре (е нали караме ХОНДА все пак нормално е)а относно самата боя за 15-20лв.сложи си 100-150гр. едра перла допалнително а какъвто и цвят да е променясе корено ако е в повече.Е това е според мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #11 Отговорено 15 Септември, 2008 NH503P - да, това е номера Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda_25 0 #12 Отговорено 15 Септември, 2008 колега какъвто и цвят да си боядисаш колата запомни недей да стискаш пари за боя и ходи да ти правят там боята кадето имат най добро име.а относно перлите които споменават колегите за да стане готино има значение как се праска самата боя и на каде ще са обарнати перлите,а също си вземи и хубав лак които е еластичен а не от парвото камаче на патя да се обели.ако имаш някакви въпроси питай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове