Jump to content
Guest Ceko

Мъничко предложение

Recommended Posts

Guest Ceko

1. Нямам си работка сега, та реших да свърша нещо полезно. Та какво измислих:Понеже на последната среща бяхме малко хора (нищо обичайно...) и понеже едва ли повечето влизат често тук, реших да направя нещо по въпроса.Умно ми се стори да събера номерата на GSM-ите на хората от Варна и региона (разбира се, които искат) и преди всяка среща да им пратя по 1 смс. Е ако тези с глобулски номера са повечко ще им кликвам само, че иначе ще се разоря ;) Та който е съгласен да прати Име и Телефон на лично съобщение, ще го сложа у списъка :lol: И ако познавате някой ентусиасти, дето нямат нет ги питайте и тях ;)2. Абе много ме кефеше като на последната среща ходихме към пицарията - така 7-8 хонди една след друга. Пък ония полицаи гледаха ;):( Не може ли да замислим някво мероприятие - примерно на следващата среща да не ходим в тази пицария, ами някъде към Балчик, Бяла или нинам къде - някъде на 50-100км макс. А и предложение - да се чакаме нейде на другия край на града - че да минем през целия град ;)Знам, че ще кажете - ела на националната среща, ама не всеки може да си позволи няколко дни и прилична сума парички. Та затова нещо набързо за няколко часа :)Аааа и ще замоля ако някой реши да напише нещо в отговор да е конкретно по първа и втора точка - и това ме кефи ;)П.С. тия работки могат да се приложат успешно във всеки град ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

Добра идея, но за тези които са само фенове, а още нямат зверове с японската марка ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ceko

Ами те се четкат на някой дето има количка и се мятат при тях :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...