Jump to content
Guest A SPEED FAN 2

HONDA IN ENGLAND

Recommended Posts

Guest A SPEED FAN 2

Zdraveite fenove na HONDA iskam parvo da vi se izvinq,4e nqmam kirilica,no sam v Angliq.Ta po temata ako iskate da znaete kara li se HONDA v Angliq...mnogoAz sam v provincialno grad4e na 50km. ot London,no nikoga ne sam vijdal podobno ne6to-tolkova mnogo HONDI na edno mqsto prosto stanah raznogled...V grad4e s naselenie 5000 du6i ima "edva" 4 CIVIK TypeR 7gen. Ne 4e i drugite hondi ne se poddarjat no tezi sa prosto unikalni i mejdo drugoto ne znam za6to sa po4nali da sglobqvat CIVIK v Angliq kato na 100 qponski se padat kam 15 angli4anki.Angli4anite karat absolutno vsi4ki qponski koli bez zna4enie kolko sa godi6ni.A tamo6nite "kele6i" sa absolutni fenove na tuning-a,slagat vsi4ko nai-novo po svoite hondi(qvno ot skuka),i moje da izglejdat mnogo zaspali,no po-otka4eni 6ofiori ot tqh li4no az ne sam vijdal.Sajalqvam,4e ne moga da vi prika4a snimki,no 6te opitam ponatatak

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ALEXANDER 1

Ами като цяло в англия се карат всякакви коли каквато марка ти е любима ти се струва че от нея се кара най-много(щото има много коли) и ако не си чувал англия е родината на мотоспорта по статистика за миналата година са наи-доволни от шкода?!? ама кво да ги правиш ама въобще тия на острова са най-големите фенове в света.Там и от пиле мляко имат щом става дума за автомобили мотоциклети и прочее.И са луди щом става дума за състезания от всякакъв вид и тип.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Ами ти да не си в Суиндън :lol: ?П.П. А за кирилицата - мисля, че може да се пише на кирилица и без да ти е кирилизиран компютъра. Горе над текста има едно блокче дето пише BG, BP и EN. Опитай от там :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...