велизар 172 #1 Публикувано 12 Септември, 2008 Здравеите,проблемът ми е следния.всъщност не знам дали е проблем за това искам да ви попитам,колата си работи нормално загрява си колкото трябва перката се влючва когато трябва ама ми е странно ,че както си работи двигателя и перката като изключа двигателя изключва и перката.Не ми се струва редно щото на предната ми кола перката работеше и при изгасен двигател докато не охлади добре а тази не.След като съм изгасил двигателя давам на контакт и перката пак тръгва.Струва ми се странно ,но може просто така да трябва.За това се надявам вие да помогнете че малко ме притеснява.Мерси предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sebulba 215 #2 Отговорено 12 Септември, 2008 Така са направени.Има писано по въпроса... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
велизар 172 #3 Отговорено 12 Септември, 2008 (Редактирано) Мерси за отговора.Не намерих нищо по този въпрос за това питам. Редактирано 12 Септември, 2008 от велизар Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове