Jump to content
pitbuls

проблем с паленето

Recommended Posts

зна4и кав ми е проблема.колата не сам я карал от 7 месеца както трябва,от време на време само я поразтиквах и последно време като я паля пали на 2 цилиндара,след малко трагва 3я и накрая из4иства.гася и колкото и пати да паля пали от 4етварт(веднага демек).като постои 2-3 4аса и пак са6тата работа,2,3,накрая 4.ни6то не е бутано по горивни и други системи,кабелите и све6тите са добри,гориво има,подка4ва.някои имал ли е такав проблем,дали от седенето е зацапала св6тите,кво можв да става.акумулатора ми е доста слаб,вероятно това може да е при4ина.някои ма4ил ли е да пали сас слаб акумулатор,и при него ли се полу4ава така.друга при4ина не ми идва на ум.утре 6те го заредя и6те го изклу4а този фактор с акумулатора.даите някви идеи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ами на мен ми звучи като свещи, ама има и вариант ако ти е много стар бензина може да се е зговнил. Ако не са ти много добри свещите и с калпав(застоял, изветрял и т.н.) бензин така става. Виждал съм на мотор даже да неиска да запали и след смяна на бензина да почне да пали от 1/4 :ppp

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ми от бензина не е 6тото го смених,ама се 4удя за све6тите.но и кам акумулатор ме насо4иха,ако е слаб както е моя може помпата не вдига достата4но налягане и да не иска да пали както трябва.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

щом все пак успяваш да запалиш с твоя акумулатор невярвам да е това причината. Дори и да е малко налягането след като запали всичко трябва да се оправи , все пак тогава вече има и генератор. изкарай да я покараш ама така по в "червеното" да се продуха може и да се оправи.(пък и ще заредиш акумулатора) :ppp

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pitbuls

таи 6те направя па дано да се оправи,един приател прави тунинг и не бе6е карал 4 месеца и неговата така,пу6и ,пали на 2 цил,и като я покара каза 4е се опраила сама.да се надявам и при мене да е така

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...