Jump to content
Jeepers

Мап сензор

Recommended Posts

Мога ли да ползвам мап сензор от друг автомобил или трябв ада бъде специално за хонда? става дума за 2 2.5 3 бара нещо такова ще ми трябва че ми беше чудно от други коли дали стават или да си търся за хонда?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Вземай си до 3 бара на GM и си ок

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да точно това гледах но ги дават и за други коли и това ме претесни дали са еднакви и дали са взаимозаменяеми :ppp и дали може да се сложи от друга кола например :ppp

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Няма ли някой който е пробвал или знае ?? че колегата BRENIAK разконспирирва д15б2 и може да му е от полза и на него.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Иво мисля 4е са взаимозаменяеми поне от Японски коли.При нас има Турбо MR2 ,Мапа и изглежда същия като моя GM-скиА другия колега изоб6то не го разбирам какво пита с тея разконспирирвания и Д15

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е вземай GM-ски тогава ве4е ти си ре6ава6 2 или 3 баровия :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

е 2 ще ми е малко :D хихихииииххихи абе тва ГМ има ли нещо общо с опел бре че не ми се иска да имам опелски неща по колата :D:P после ще има да викат че е заради опелския мап ако има нещо общо де ;)

Редактирано от JeepersCreepers

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

купен ;) може да се затвори темата ;)

колега кажи какъв си купил и на каква цена ..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Като вдигне6 капака нали на щита има гумени тапи4ки избери си 1 и с 4ерна осми4ка ;) мапа си седи като у тях си.Успех с проекта.ппАко изка6 и друго мнение за турбо забата4ването пи6и на ли4ни

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...