2fast2real 0 #1 Публикувано 12 Септември, 2008 колеги понеже ште си боядисвам колата искам да ви питам от каде мога да видя номера на боята? колата ми е хонда прелиуд 4ген.(тази от снимката ми) моля ако някои знае да каже! благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pitbuls 21 #2 Отговорено 12 Септември, 2008 на табелка трябва да я има6 някаде,или на някоя от колконките или под предния капак.тия дето баркат боите знаят на коя колк каде е цвета,няма да има6 проблеми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Magian 0 #3 Отговорено 12 Септември, 2008 (Редактирано) Във Wikipediata в статията за Прелюд, са дадени следните цветове и кодове:Paint CodesPhoenix Red R-51Milano Red R-81Cassis Red Pearl R-82PCobalt Blue Pearl B-54PFresco Blue Pearl B-64PPacific Blue Pearl B-68PBrittany Blue Green Metallic BG-23MAzure Blue Green Pearl BG-34PGeneva Green Pearl G-62PSherwood Green Pearl G-78PGranada Black Pearl NH-503PFrost White NH-538Sebring Silver Metallic NH-552MCashmere Silver Metallic YR-505MИначе и на моя на колонката на вратата пише само Type A, но тъй като е бял ,подозирам че може да е само Frost White. При теб е по-трудно да се уцели по този начин. Редактирано 12 Септември, 2008 от Preluden Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Georgi19 8 #4 Отговорено 12 Септември, 2008 (Редактирано) (int.color TYPE A)идва от Internal color демек интериора а кода на боята трябва да ти е нещо такова NH-592P което е Flamenco Black Pearl демек черно си на български На мен на 5ген ми го пишеше на 1 сребриста лепенка на колоната на вратата пишеше: Int. colour Type A и Ext. Colour NH-592P знам щото я удрях и после я боядисвах :: . На 4ген не съм гледал къде го пише ама пак там трябва да е edit: или пък сядате с бояджията и почвате да сравнявате на слънце каква точно перла ти е колата и като направите по 50 грама от всяка тъмна боя ще я улучите (малко скъпо но ще свърши работа )edit 2: http://www.tcpglobal.com/autocolorlibrary/...earch/search.pl Редактирано 12 Септември, 2008 от Georgi19 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 2fast2real #5 Отговорено 13 Септември, 2008 благодаря много момчета надявам се тази информация да ми помогне! ако има проблем ште ви пиша пак! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
M&M 236 #6 Отговорено 13 Септември, 2008 На колонката на вратата или като си отвориш вратата гледай за стикер долу в дясно.На него е кода за боята. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове