Maximalnia 0 #1 Публикувано 11 Септември, 2008 здравейте,въпроса ми е следния. Имам спортен филтер (Induction kit) (представлява алуминиева тръба с (глава) филтер, и някакъв допълнителен маркуч) за Хонда Accord Type R, къде мога да отида и да го монтират (инсталират)? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maximalnia 0 #2 Отговорено 11 Септември, 2008 някакви идей? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dragi4 1506 #3 Отговорено 11 Септември, 2008 Гледам си от Лондон.. отива6 на Old Bond Street 29А,там ще ти свършат работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maximalnia 0 #4 Отговорено 12 Септември, 2008 mersi za syveta, no kolata e v bylgariq i me interesuva dali v bg izvyr6vat takiva proceduri Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #5 Отговорено 12 Септември, 2008 То не е нищо сложно цялата тая процедура.... каде в БГ. е колата ...? аз имам сервиз и се занимаваме с такива неща но е в СОФИЯ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #6 Отговорено 12 Септември, 2008 Бате монтирай си го сам, не се занимавай с глупости! Има поне 5 теми из форума за интейк, намери някоя ако имаш въпроси и действай Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове