balinkata 76 #1 Публикувано 11 Септември, 2008 Колеги някой купувал ли е нещо от този сайт http://www.pmconsult-bg.com/ . Интересуваме дали продуктите им са качествени и дали сайта е на някой колега от форума щот има доста инфо за хонделите, то всъщност всичко е за хонда . Дано пускам темата кадето трябва ако не сажалявам но търсачката не намери нищо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Jeepers 41 #2 Отговорено 11 Септември, 2008 да на колега е сайта за качество сигурно е добро едва ли ще купи боклуци мислч че пича се пишеше нонамед или нещо от сорта Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aλexandro 12 #3 Отговорено 11 Септември, 2008 nonamed e ника на човека който се занимава със сайта. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest GeFi #4 Отговорено 11 Септември, 2008 аз съм пазарувал от него , доста доволен останах и от качество и от колегата просто страхотно отношение , перфектна ценичка и ... абе всичко е 6 , пазарувай няма да сгрешиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
balinkata 76 #5 Отговорено 11 Септември, 2008 Мерси колеги точно такъв отговор се надявах да получа ще си взема туй онуй Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ReSPecT 121 #6 Отговорено 20 Септември, 2008 Колегата е точен и аз съм пазарил от него всичко което ти каже ще бъде изпълнено Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Sa8o 63 #7 Отговорено 20 Септември, 2008 Пазарил съм части от него и мога да кажа че колегата е СУПЕР точен А съотношението цена-качество мисля че няма какво да се коментира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest doggy #8 Отговорено 21 Септември, 2008 аз също съм пазарил от него,пичага е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове