Jump to content
mraFkata

щифтове над чистачките

Recommended Posts

Здравейте на всички ,имам следния въпрос ,как да махна скапаните щифтове на капака ,който скрива задвижващия механизъм на чистачките? опитвам се по някакви начини и резултата е само 1 счупен щифт ,което ме кара да мисля ,че има все някаква тънкост в това упражнение. Колата е Сивик `94 хеч. Мерси предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колега доста е трудно, но може и да има някакъв вариант.По принцип ако са от вида които е с по две перца в страни, то с тънки отвертки лекичко подпъхнати под главата и с плавно теглене на горе. Ако са от тези сцепените в долния си край (който се заключва дефакто), тогава ако е възможно от долу на горе ги стискаш с клещи с тънък връх и отново плавно, но този път буташ на горе.Другия - варварския метод е с яко дърпане, майката ... и т.н., да ги извадиш пък която оцелее. Влизаш в сайта, или още по хубаво отиваш в "Мкомплект 33" и там май имаха доста различни модели. Поне за мен видях в сайта им, че ги има. Аз когато ги вадих моите успях само 2 да запазя. После понеже не намерих никакви, захванах кората с препаски (свински опашки, колиета, или както там ги наричаш).Успех и не се плаши - намират се както се оказа, а не са и скъпи :) .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...