mraFkata 0 #1 Публикувано 11 Септември, 2008 Здравейте на всички ,имам следния въпрос ,как да махна скапаните щифтове на капака ,който скрива задвижващия механизъм на чистачките? опитвам се по някакви начини и резултата е само 1 счупен щифт ,което ме кара да мисля ,че има все някаква тънкост в това упражнение. Колата е Сивик `94 хеч. Мерси предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
gogosk 0 #2 Отговорено 11 Септември, 2008 Колега доста е трудно, но може и да има някакъв вариант.По принцип ако са от вида които е с по две перца в страни, то с тънки отвертки лекичко подпъхнати под главата и с плавно теглене на горе. Ако са от тези сцепените в долния си край (който се заключва дефакто), тогава ако е възможно от долу на горе ги стискаш с клещи с тънък връх и отново плавно, но този път буташ на горе.Другия - варварския метод е с яко дърпане, майката ... и т.н., да ги извадиш пък която оцелее. Влизаш в сайта, или още по хубаво отиваш в "Мкомплект 33" и там май имаха доста различни модели. Поне за мен видях в сайта им, че ги има. Аз когато ги вадих моите успях само 2 да запазя. После понеже не намерих никакви, захванах кората с препаски (свински опашки, колиета, или както там ги наричаш).Успех и не се плаши - намират се както се оказа, а не са и скъпи . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове