kalos 37 #1 Публикувано 10 Септември, 2008 Интересува ме евентуално от кой мотор ще ми паснат скоростите, с възможност да са по-къси?Този въпрос го задавам, защото при ръчка като вкарвам втора скотостите изхъркват, проверих масло си има и си мисля, че рано или късно ще стигна до скорости и когато това стане да съм запознат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOSS`HOGG 187 #2 Отговорено 11 Септември, 2008 Д16З6 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #3 Отговорено 11 Септември, 2008 A на д 16-ката по-къси ли са скоростите? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tinki 1 #4 Отговорено 14 Септември, 2008 Дам.........тая интервенция ми е много интересна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kalos #5 Отговорено 14 Септември, 2008 И на мен така, но няма кой да каже какво се случва след замяната Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest alpinab #6 Отговорено 14 Септември, 2008 Мога ли да изкажа мнение относно и 2-те скоростни кутии:имал съм иконо В-тек с Д15з8, доста дълги скорости, за ръчкане нестават поне не и на този 1.5, ОБАЧЕ дългата 5-скорост осигурява , комфортно возене на извънградско и малък разход за пример на 140 км Z8-цата няма и 4 хил оборота.Сега карам Д16з6, идеални къси скорости за градско, баири , планинско каране, ръчкане НО НЕ И ЗА магистрално каране.на 5 на 140 подминавам осезателно 4хил. об. на 160 съм на 5-ката. Колата си е ехтра обаче харчи доста и шуми много, Просто не е комфортно за возене пък и не е рентабилно.на 100 км на 5 съм на 3000 об.за сравнение Д15-ките на 100 км са на 2900.Според мен идеалната скоростна кутия е 1.2.3.4 от Z6 и 5 от Z8(5).т.е. имаш всички + за градско , ръчкане, баири, и дълга 5-та за извънградско. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kalos 37 #7 Отговорено 14 Септември, 2008 alpinab- блягодаря за информацията!Аз разбрах, че скоростите са по-къси и, че ако моите си заминат трябва доста да помисля дали ще сложа такива или не, защото ще съм конкурент на ламята спаска /от към разход/ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове