Jump to content
Guest Roskata

Oще един въпрос...

Recommended Posts

Guest Roskata

Интересува ме какви са оборотите при 190км на CIVIC 1.3 карбуратор. Нямам оборотомер и се претиснявам да не я вкарвам в червеното при тази скорост,а доколкото виждам май на този мотор няма ограничител....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Интересува ме какви са оборотите при 190км на CIVIC 1.3 карбуратор. Нямам оборотомер и се претиснявам да не я вкарвам в червеното при тази скорост,а доколкото виждам май на този мотор няма ограничител....

На 5-та аз лично ги вдигам тия километри доста трудно! Карам същата кола. Не се притеснявай, червеното ти е далеко :bg: ...таман още 1200-1400 рпм до ред лайн-а :bg:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stonez
Отговорено (Редактирано)

БАА' МАА' МУ,КАК ГИ ПРАЙТЕ ТИЯ РАБОТИ,ВЕ? :bg:...190 :bg: АЗ С 1.5 МОТОР НЕ МОГА ГИ СТИГНА ТЕЗ КИЛОМЕТРИОСВЕН ПО НАНАДОЛНИЩЕ,ПРИ 5500об/м :bg:

Редактирано от stonez

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

БАА' МАА' МУ,КАК ГИ ПРАЙТЕ ТИЯ РАБОТИ,ВЕ? :bg:...190 :bg: АЗ С 1.5 МОТОР НЕ МОГА ГИ СТИГНА ТЕЗ КИЛОМЕТРИОСВЕН ПО НАНАДОЛНИЩЕ,ПРИ 5500об/м :bg:

stonez и аз като теб се чудя защо не ги мога тия 190 ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Roskata

Интересно е че имам още ход на педала за газта но ме хваща бъзето...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest stonez

:bg: АЙ СТИГА ГЛУПОСТИ ВЕ4Е !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

ба мамаму :bg: моита до 180км стига с триста зора :bg:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Dragi4

Бах таз Хонда как въри :bg:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

ба мамаму  моита до 180км стига с триста зора 

С такава аеродинамика, толкова :bg: Не е лошо да си припомните темите за скоростомерите, за гумите, а може да отворим една и за оборотомерите :bg:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

Бах таз Хонда как въри :bg:
не се 4удете няма оборотомер да и тежи :bg:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

Е тук вече поизлъга :lol: Моята съм я гъзил няколко пъти, повече ход на педала НЯМА! 190 ги направих по лек наклон по магистрала Хемус между Ябланица и Ботевград. Но на равното си прави 180.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Бате ти да не си ги развил тея КМ от моста на Витиня с едно гумено въже вързано за теглича ! ! ! !Аз с 125 конете мотора и ги правя при 5500-6000 оборота на 5та.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stef

При 160 на 4-та е на 6000, при 190 на пета е даже под 6000, така че ти дори на 4-та можеш да направиш поне 180 преди да си в червеното, а и да влезеш в червеното няма проблем - все пак това е хонда :) Е може би не е е препоръчително да е за повече от 10-15 сек :lol: айде и умната ! ;) (освен ако не държиш на русата :( )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino
Отговорено (Редактирано)

Абе хора не знам какво ви става на Хондите :lol: моята д15б2-ка не съм я ръчкал на максимална ,но като максимум вдигнах 190 на 5-та ( на 4-та 180 точно 6500 оборота ) и можеше да продължи да ускорява на равен път 2 човека . Сега не знам дали е база са сравнение , но Тойота Корола 1999 година 1.4 двувалка 86 коня с 1200 км купе и двама човека на 200 км/ч вслиза в червената зона 6000 оборота ( ограничителя й е на 6200 някъде 6500 ) но си ги прави само чрез подаване на газ :(

Редактирано от Tino

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Аз с 125 конете мотора и ги правя при 5500-6000 оборота на 5та.

Малка поправка :thumbs1:Оняден направих точно 200 на 6000об/мин на 5та на Хемус след тунелите в посока Сф.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

Абе тебе да не те тегли някой реактивен самолет ? Аз с 1,5 повече от 160 на прав път не ще бре бате!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest F18 Hornet

на мен скоростомера ли ми е развален или ?!!!............всеки път ,когато реша на сух път по магистрала тракия поддържам 180 ,а на MAX - 195 -D15B2 -кво толкова ? :thumbs1: -нещо не ви вървят хондетата ,братя :) навремето някои ми се подиграваха ,че карам с HELIX ULTRA....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...