doctor 13 #1 Публикувано 7 Септември, 2008 За чиповете се свържи с 1net тои е бога на чипосването -от форума е. Но аз не виждам смисъл при положение че си с икономичния Втек, първо си сложи един хубав всмукателен колектор и един изпускателен (4-2 за по голяма мощ на ниски обороти). После мисли за чип -защото само чип няма да те оправи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alf 0 #2 Отговорено 8 Септември, 2008 Благодаря колега ште видя какво ште направя а ште трябва ли да сменям ЕЦУТО?????? или не задалжително...................... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Нимрод 265 #3 Отговорено 9 Септември, 2008 не искам да се заяждам колега но в българската азбука има една буква щ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plevelcho 103 #4 Отговорено 12 Септември, 2008 Здравей колега!Аз имах същия въпрос когато купих моята.На тоя двигател чип не му трябва,по простата причина,че е направен за икономия.И без 4ип си вървят........тва лято се гоних с едно VW от по-новите след 2000 година и не ми избяга.................подържах 190 км/h. със включен климатик и багаж,за морето.Помисли! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #5 Отговорено 12 Септември, 2008 Сменяй смукателния колектор Разликата е огромна (личен опит) . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest alf #6 Отговорено 13 Септември, 2008 Сменяй смукателния колектор Разликата е огромна (личен опит) .А от кои мотор да търся смукателен колектор? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #7 Отговорено 13 Септември, 2008 загледах Д15Б7 вакумите са му на същото място и поне на външен вид е единичен. Ех че не се сещам сега дали МАР-а беше отгоре на дросела. Ще проверя и ще ти кажя. Ако е там може да ползваш дросела от Д15Б7 и няма да имаш грижи при слагането. Аз сложих от Д16А6 ама ползвах моя дросел и имаше нужда от преправяне (не кой знае колко голямо). Ползвах моя защото на дросела на Д16А6 няма МАР на него. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #8 Отговорено 13 Септември, 2008 днеска разгледах един колектор от D16Z6 и според мен( негарантирам) би трябвало да пасне идеално. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове