Svako_ 5 #81 Отговорено 5 Декември, 2008 харесвате ми така момчета,и аз ще мина живот и здраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #82 Отговорено 5 Декември, 2008 ще кацна там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #83 Отговорено 6 Декември, 2008 Бах маа му, ся вижам че ще има среща... То неска никулден, не сте ли по банкети бре? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #84 Отговорено 6 Декември, 2008 Бах маа му, ся вижам че ще има среща... То неска никулден, не сте ли по банкети бре?Ами като няма кой да ни покани на банкети ние каним Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #85 Отговорено 6 Декември, 2008 Бах маа му, ся вижам че ще има среща... То неска никулден, не сте ли по банкети бре?Ами като няма кой да ни покани на банкети ние каним Oooo, Николайчо днеска викаш ти ша черпиш,а ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pit 1 #86 Отговорено 6 Декември, 2008 Няколко снимки от вечерта без коментар п.п. не всички пресъстващи бяха с хондите си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #87 Отговорено 7 Декември, 2008 koki се глобява с 2 коли ( общо стават 3 ) за второ поредно неприсъствие Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koki 6 #88 Отговорено 7 Декември, 2008 Приема глобата ,въпреки че имах основателна причина за отсъствието Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #89 Отговорено 9 Декември, 2008 Хайде събота една среща на обичайното място и час? Че да почерпя ПС: koki, щеше да званиш за нещо..? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svako_ 5 #90 Отговорено 10 Декември, 2008 щом ще черпиш идвам,по какъв повод ще е,че те повечето момчета си зазимиха хондите и незнам как ще дойдат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koki 6 #91 Отговорено 10 Декември, 2008 Преди два дни беше рожденник Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #92 Отговорено 11 Декември, 2008 Имаме официална оферта от koki да си "изкупи дълговете" като ни черпи по едно в Събота 13.12.2008 от 19:00 часа в "Бохеми". Кой ще идва ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #93 Отговорено 11 Декември, 2008 Имаме официална оферта от koki да си "изкупи дълговете" като ни черпи по едно в Събота 13.12.2008 от 19:00 часа в "Бохеми". Кой ще идва ?AЗ!! Че и аз тря черпя :D Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svako_ 5 #94 Отговорено 12 Декември, 2008 сега последно на MTT няма ли да има среща от 21:00 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #95 Отговорено 12 Декември, 2008 сега последно на MTT няма ли да има среща от 21:0019:00 Пред Бохеми Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svako_ 5 #96 Отговорено 12 Декември, 2008 аз няма да мога да дойда пред бохеми,но към 21:00 ще съм свободен и можем да се срещнем някаде ако сте навити де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #97 Отговорено 12 Декември, 2008 аз няма да мога да дойда пред бохеми,но към 21:00 ще съм свободен и можем да се срещнем някаде ако сте навити де Павка, дай си телефона аз ще ти се обадя къде сме или евентуално къде ще се видим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pit 1 #98 Отговорено 24 Декември, 2008 някой навит да ходим да погледаме в неделя ИП и дрифт във Варна накартинг пистата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svako_ 5 #99 Отговорено 25 Декември, 2008 аз за сега съм навит ще видим дали със сугурност ще дойда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pit 1 #100 Отговорено 27 Декември, 2008 да се разберем например да тръгнем около 8,30 че да има къде да паркираме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #101 Отговорено 27 Декември, 2008 Весела Коледа на всички!! С малко закъснение ама ... Успешно посрещане на Новата Година! Ще се видим след НГ Аз викам към 04.01.2009 да се видим? Пада се неделя. Часът 21:00, място МТТ (или друго стига да предложите) Отвориха и едно ново заведение, Клуб Джак (бивш Егоист, срещу Пица Уно(бившо Лучано)), мога да запазя едно голямо сепаре, ако искте? Чакам предложения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svako_ 5 #102 Отговорено 27 Декември, 2008 Весела Коледа на всички!! С малко закъснение ама ... Успешно посрещане на Новата Година! Ще се видим след НГ Аз викам към 04.01.2009 да се видим? Пада се неделя. Часът 21:00, място МТТ (или друго стига да предложите) Отвориха и едно ново заведение, Клуб Джак (бивш Егоист, срещу Пица Уно(бившо Лучано)), мога да запазя едно голямо сепаре, ако искте? Чакам предложения мерси Иво,и на теб пожелавам същото хубаво пожелание,а за 04.01.2009 на обичайното МТТ ако сте навити, поздрави на Всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #103 Отговорено 28 Декември, 2008 Момчета стига с това МТТ, там като сме повече от 4 души и става неудобно. Предложението на Ganchev ми се струва интересно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MDL MoToRs 0 #104 Отговорено 28 Декември, 2008 (Редактирано) Здрасти на всички И аз бих се включил в някоя от следващите срещи ! Браво момчета добре правите , че се събирате. Само така Между другото отворих автокъща в Добрич и има достатъчно място за софри ... като се стопли времето можем да правим сбирки и там ... Барбекю ... Биричка ... какво му трябва на човека ! Аз съм Димитър , за съжаление от всички Добричлии тук познавам само Skiller , тая грешка требва да я оправим ! Редактирано 28 Декември, 2008 от MDL MoToRs Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #105 Отговорено 1 Януари, 2009 Айде за много години, колеги! Ще се видим на 4-ти Запазил съм маса в Клуб Джак. Искам само точна бройка на идващите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pit 1 #106 Отговорено 1 Януари, 2009 (Редактирано) а в колко часа Честита нова година Редактирано 1 Януари, 2009 от pit Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #107 Отговорено 2 Януари, 2009 +1! а да и в колко ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #108 Отговорено 3 Януари, 2009 ади и аз ще дойда да играя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svako_ 5 #109 Отговорено 3 Януари, 2009 сега последно от колко ще е че не разбрах, и кръчмата не я знам каде се намира егати Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #110 Отговорено 4 Януари, 2009 ей сега говорех с чичо ганчев и са разбрахме 21:00 пред барчето намира се като тръгнеш от бохеми в посока фонтана вляво (бивш егоист) ако незнаеш бохеми кое е това е заведението с бивши имена (щастливецът , херфриц) заведението до пиацата на такситата на младежкия дом други думи ако знаеш радио добруджа къде е .. е че барчето е срещу него свети с червени букви JACK Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #111 Отговорено 4 Януари, 2009 Благодаря за информацията братле!Аз и Калин сме там в 21:00 +-10 мин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #112 Отговорено 8 Януари, 2009 Уууу Завърнах са Че кога ще се видим пак? А и някой трябва да ме вземе, че от 3 коли съм без нито една 2 със скъсани съединители ( Хондите ) и едната изцяло нелегална и захвърлена на село, без граждански и винетки ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #113 Отговорено 14 Януари, 2009 Колеги, предлагам да се организираме, съберем и да идем на Японската среща във Варна на 25-ти? Желаещи? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pit 1 #114 Отговорено 14 Януари, 2009 аз съм За Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #115 Отговорено 14 Януари, 2009 Хайде, хайде, няма само аз и Васко да представяме Добрич Давайте, ще направим една колона по пътя... Румба, ти ако си със Сивика от ся ти казвам, че ще си в средата без право на изпреварване на други Хонди Иначе ши тряя на чакаш във Варна в някой кафене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skiller 4 #116 Отговорено 14 Януари, 2009 (Редактирано) И аз съм с вас, може в момента да нямам хонда но имам сузуки китара и митсубиши паджеро разбира се се надявам да ме изчаквате по пътя ... Хайде, хайде, няма само аз и Васко да представяме Добрич Давайте, ще направим една колона по пътя... Румба, ти ако си със Сивика от ся ти казвам, че ще си в средата без право на изпреварване на други Хонди Иначе ши тряя на чакаш във Варна в някой кафене Редактирано 14 Януари, 2009 от skiller Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #117 Отговорено 14 Януари, 2009 И аз съм с вас, може в момента да нямам хонда но имам сузуки китара и митсубиши паджеро разбира се се надявам да ме изчаквате по пътя ... А, че ти по пътя ли смяташ да караш или ще го даваш Офроуд ? Хайде, станахме трима! Павка, няма ли да дойдеш да покажеш новото ДВГ ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
skiller 4 #118 Отговорено 14 Януари, 2009 ми ако карате с мене по черно нема проблем да ви закарам до варна И аз съм с вас, може в момента да нямам хонда но имам сузуки китара и митсубиши паджеро разбира се се надявам да ме изчаквате по пътя ... А, че ти по пътя ли смяташ да караш или ще го даваш Офроуд ? Хайде, станахме трима! Павка, няма ли да дойдеш да покажеш новото ДВГ ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #119 Отговорено 15 Януари, 2009 Аз ще съм във Варна на 25.01.2009 ама ще се занимавам с Банкови системи - изпит така че ме отпишете. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #120 Отговорено 15 Януари, 2009 Аз ще съм във Варна на 25.01.2009 ама ще се занимавам с Банкови системи - изпит така че ме отпишете.E, чи до 15:00 няма ли да се освободиш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове