PoweRG 54 #41 Отговорено 24 Октомври, 2008 Като гледам следващата среща ще е след 6 месеца! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #42 Отговорено 24 Октомври, 2008 няма ли набрани пак Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lachezardo 2 #43 Отговорено 24 Октомври, 2008 Айде братлета утре в 20.00 на лук оил на кат ? :Д да пернем по 1 малка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pit 1 #44 Отговорено 26 Октомври, 2008 а ти недей паркира на болеварда вечер,че помислих че и аз ще изгоря може би ще се там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ganchev #45 Отговорено 26 Октомври, 2008 а ти недей паркира на болеварда вечер,че помислих че и аз ще изгоря може би ще се тамКой изгорял? Кой булевард? Кой къде ще бъде? Нещо не ти хванах мисълта! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #46 Отговорено 27 Октомври, 2008 Лебеда където е паметника ? А това къде е ? От къде се влиза ? Я дай малко по-подробна информация, че да могат и по-неориентираните фенове да го намерят! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svako_ 5 #47 Отговорено 27 Октомври, 2008 (Редактирано) момчета мен ме няма в бг. кото се върна ще се завидим поздрави на всички Редактирано 27 Октомври, 2008 от Svako_ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #48 Отговорено 27 Октомври, 2008 Където може да се влиза с кола в градската градина. От стара къща надолу по Варненския път и след сфетофара в дясно.. То има знак че влизането е забранено ама си влизат коли без проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #49 Отговорено 28 Октомври, 2008 Ъмммм... Никой, нищо не казва... Кво прайм ся? В петък има ли нещо или кво? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #50 Отговорено 29 Октомври, 2008 Аз ще дойда ( на 90 % ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #51 Отговорено 30 Октомври, 2008 и аз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PoweRG #52 Отговорено 31 Октомври, 2008 Я вземете да дадете по едно потвърждение тук, че да знам дали да си хабя гумите ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #53 Отговорено 31 Октомври, 2008 Аз даТЕНКО да Тея са се обадили до сега.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pit 1 #54 Отговорено 31 Октомври, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #55 Отговорено 1 Ноември, 2008 Срещата снощи беше много готина макар и в по-камерен състав.Неприсъствалите снощи се наказват с по 1 бира следващия път !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #56 Отговорено 13 Ноември, 2008 (Редактирано) Опа, хайде на парзалката! Среща Събота 20:00 часа МТТ По едно кафе. За неприсъствалите на миналата среща хора, по 1 кола глоба (кола щото сме с колите все пак) За сега сигурни аз и ТЕНКО. Румба? Pit? Павка? Балчиклий?jonqo_bonqo, ти къде се покри, бе мой? Редактирано 13 Ноември, 2008 от Ganchev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #57 Отговорено 14 Ноември, 2008 потвърждавам последно на МТТ ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #58 Отговорено 14 Ноември, 2008 Да бе, МТТ. Малко ъп на темата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pit 1 #59 Отговорено 14 Ноември, 2008 Ще съм там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Preludisimo 1 #60 Отговорено 15 Ноември, 2008 А бе къде е тва, че да дода и аз? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #61 Отговорено 15 Ноември, 2008 А бе къде е тва, че да дода и аз?На кръговото за Албена завиваш на дясно( Ако идваш от към градската градина). Павка, ако искаш мое се видим някъде и да та заведа, ако не се сещаш. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #62 Отговорено 15 Ноември, 2008 бензиностанцията до техно полис .. до газ станцията на "топливо" Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #63 Отговорено 15 Ноември, 2008 Интересно се получи, макар и в скромен състав от 5 коли. Важното е присъствието! Другия път пак! Preludisimo, jonqo_bonqo и други, чакаме ви и вас следващия път. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
TEHKO 49 #64 Отговорено 16 Ноември, 2008 ти ги наплаши хората че ще черпят коли за отсъствията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #65 Отговорено 16 Ноември, 2008 ти ги наплаши хората че ще черпят коли за отсъствията Не коли ве! Кока-кола имах предвид! Ейй ама и ти си бг реотан Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pit 1 #66 Отговорено 21 Ноември, 2008 Някой ще ходи ли във Варна на италианското преследване в неделя /23.11.2008/, ако искате да се съберем и да тръгнем заедно към 8:30 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svako_ 5 #67 Отговорено 22 Ноември, 2008 тая вечер няма ли да се събираме,че исках Иво да ме вози на то cr-v ,а за утре аз поне няма да мога дойда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #68 Отговорено 26 Ноември, 2008 Току-що имах много приятно посещение от колегата Svako_, който ми напомни че отдавна не сме се вижали Та, да минем на въпроса. Предлагам да се видиме Събота 29.11.2008 на МТТ към 21:00, да пийнеме нещо топло и да си полафим За сега заявили участие: Павлин ( Svako_ ) АзPowerG, Pit, TEHKO, вие? Надявам се да сте налиния! И другите който имат желание да заповядат! Ще ви чакаме Поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Lachezardo 2 #69 Отговорено 26 Ноември, 2008 Току-що имах много приятно посещение от колегата Svako_, който ми напомни че отдавна не сме се вижали Та, да минем на въпроса. Предлагам да се видиме Събота 29.11.2008 на МТТ към 21:00, да пийнеме нещо топло и да си полафим За сега заявили участие: Павлин ( Svako_ ) АзPowerG, Pit, TEHKO, вие? Надявам се да сте налиния! И другите който имат желание да заповядат! Ще ви чакаме Поздрави! там съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svako_ 5 #70 Отговорено 26 Ноември, 2008 там съм 21:00 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #71 Отговорено 27 Ноември, 2008 Присъедини се ново лице (speedfan), другите? PowerG, Pit, TEHKO? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #72 Отговорено 27 Ноември, 2008 За мен е твърде рано да се каже. Когато му дойде времето ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jongo bongo 0 #73 Отговорено 27 Ноември, 2008 Здрасти и аз мисля че ще дойда този път ще се видим там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pit 1 #74 Отговорено 27 Ноември, 2008 там съм Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ganchev 54 #75 Отговорено 28 Ноември, 2008 Alley op Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Svako_ 5 #76 Отговорено 28 Ноември, 2008 доста дечурлига ще се съберем,това е супер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #77 Отговорено 29 Ноември, 2008 и аз ще съм там към 21:00 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PoweRG 54 #78 Отговорено 4 Декември, 2008 Офертата е за 06.12.2008 21:00 на същото място!Ще се съберем ли ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pit 1 #79 Отговорено 4 Декември, 2008 ok Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
jongo bongo 0 #80 Отговорено 5 Декември, 2008 Е този път се надявам наистината да доида и се извинявам за предния пат че не можах да доида Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове