Jump to content
Guest ma4o

срещичка в софия на 29.05

Recommended Posts

Guest ma4o

тъкмо да се види и разбере кои ще ходим на националната :thumbs1: мястото и часа са извесни на всички :worthy::worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

Мястото не е известно още, знаете всички защо. Ще измислим ново.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

нека да се събереме там :thumbs1: пък ще решим каде да се преместим :worthy::worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

нека да се събереме там ;) пък ще решим каде да се преместим :bg::bg:

А тези, които са без превозни средства :bg: ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rebel

Може да се съберем на Божурище например - тогава са финалите:линк

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

аз съм против срещата да ни е на божура :bg: но това си е мое мнение :bg:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

аз съм против срещата да ни е на божура 

И аз :bg: Може да отидеме после, ма срещата си е среща :bg:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

аз съм против срещата да ни е на божура 

И аз :bg: Може да отидеме после, ма срещата си е среща :bg:
Да де, само че драг състезанията са от 11 сутринта до 9 и половина вечерта :bg:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

А тези, които са без превозни средства :bg: ?

Идват с Форд, Рено, BMW и каквото им попадне под ръка...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Пичове, ако ще се дават 2 кинта, по-добре на Божурище. А на полигона как да се съберем, като пак ще трябва да се плаща. Тогава пред полигона ако ще е там!А някой май предложи нещо за Камбаните, за сега май само часа е известен?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

А тези, които са без превозни средства :( ?

Идват с Форд, Рено, BMW и каквото им попадне под ръка...
Ти само Хондата ли я броиш за превозно средство :lol: ???

Мисля, че казах без кола, а не без Хонда !!!

Demon, прав си, само че входа на Божурище в неделя ще е 5 лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

5 за все пак някакво шоу, а 2-а на някакъв тиквеник дето седи в колата си и иска наем за надупчения полигон?Аз избирам Божурище, ако няма други предложения?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DJ Tymbi

.............и последно някой ще ме вкара ли в час кога и каде ще е тази среща....... :lol::(:)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ti6o

Какво ще кажете на музея на Бояна?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

нека да се съберем в ст. град :) па там може да решим каде да правиме збирките за напред :lol::(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Horse

нека да се съберем в ст. град ;) па там може да решим каде да правиме збирките за напред :lol:;)

И аз мисля, че това е най-добрия вариант... Не е задължително да влизаме на полигона... можем да го обградим :(:);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Vaso

Ако трябва да се минира казвайте(имам артишка за това) но и той и без това си е целия на дупки.Ще дойда на срещата да се видим да си полафим :) сори, че не влизам толкова често ама нали знаете приказката за обущаря дето ходи без обувки та аз нали с нет се занимавам ама не мога до компа да се добера ма не се оплаквам :lol:;):(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA

Добре ае сега за последно някой да каже точен час,дата,и място.едно без да го променяме ок :D 6тото става обуркване ве4е ае хора със здраве :D:punk::blink::punk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

сорри че не мога да дойда на срещата, но напомням да се реши и проблема с продоволствието за Националната среща на Юндола. До тук са записани 60 човека, но със сигурност ще има още в последният момент и ще се обърка пак организацията :D Само аз зная за 4-ма, които още не са записани, а ще идват :punk: Нека се отвори нова тема и за този немаловажен въпрос, за да не се носи излишно ядене от всеки, или другата крайност - да печеме шишарки :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

Добре ае сега за последно някой да каже точен час,дата,и място.едно без да го променяме ок :D 6тото става обуркване ве4е ае хора със здраве :punk::punk::punk::D

никои ништо не казва ,а не смея и да питам :D:P:blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Ами срещата е на 29-ти Май 13:00Мястото още не е известно. Не искам да давам предложения, тъй като няма да мога да дойда.МЕЖДУ ДРУГОТО, някои хора споменаха че е добра идея по сбирките да дадем възможност на хората на дарят пари за дома за деца. Предлагам на всички, които ще идват и искат да дадат някой лев на място, да се обърнат към Омбре. Незнам какво е положени в момента със сметката, но се съмнявам да сме минали 150лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Ами срещата е на 29-ти Май 13:00

Мястото още не е известно. Не искам да давам предложения, тъй като няма да мога да дойда.

Остават още два дена до срещата, а мястото все още не е известно :D

Паркингът на историческия музей в Бояна също не е лоша идея, но нека да стане ясно, къде в крайна сметка ще бъде мястото на срещата :blink:

Стегнете се и решете най-накрая, къде ще се събираме !!!

П.П. Да разбирам ли, че ще се тръгва от Студентски Град ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Добре де, под бар "На края на вселената" в Ст. Град има нещо като полигонче. Какво ще кажете да е там? Едва ли ще сме толкова много коли?Може и направо на Дунев. Така и така почти всеки път или на срещата или след нея сме там? :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko
Отговорено (Редактирано)

Аз също мисля, че ще е хубаво да се съберем на (пред, до, около) полигона, където се събираме и до сега! Има много хора, които няма да прочетат за ново място и ще стане мазало!

Събираме се в 13:00 на познатото място и не забравяйте, че и този път има Ф1 (със специалното участие на БАР Хонда)! :punk:

...да мина да запазя сърцата пак, а? :blink::D

Редактирано от Didko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lyubaka

Само искам да помоля някой да ми обясни как да го намеря този полигон. И аз искам да дойда на срещата...просто някакъв ориентир в Ст.Град да ми посочите :blink: Благодаря предварително

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stef

Запазвай сърцата смело - там сме за Формулата!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

Аз също мисля, че ще е хубаво да се съберем на (пред, до, около) полигона, където се събираме и до сега!

Положението с полигона е много сложно.Вече не става въпрос за входна такса,а направо е забранено да се влиза.Ходих на място да видя как стоят нещата.Има СОТаджийска кола с двама кияци,на които им е наредено да не пускат никого там.Оградено е вече с бодлива тел.Мястото си има нов собственик.Някой пак е налапал обштинско местенце за без пари:blink:Събираме се там на улицата и ще решим за напред къде ще си правим сбирките.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Става!п.п. Много жалко за полугона :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

Самото обръщало на автобусите може да се ползва за началното събиране там има място а и се вижда от улицата от полигона и от всякаде че да не се загуби някой

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Ombre-е това е и моита идея :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Като гледам, как вали навън, май днес няма да е най-подходящият ден за среща :D Не само вчера валя като из ведро, а и днес :D П.П. Аз предлагам да се отложи срещата за следващата неделя. Тъкмо ще имаме време да решим, къде ще се събираме занапред :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

П.П. Аз предлагам да се отложи срещата за следващата неделя. Тъкмо ще имаме време да решим, къде ще се събираме занапред :)

хаха :D тогава някои са на Юндола :D незнам днес каква среща ще има ама Ф1 в сърцата си остава :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ti6o

Та последно каде ще е срещата? Толко ле е сложно? Хващайте едно място и това ер все пак сме с коли. :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Victor

П.П. Аз предлагам да се отложи срещата за следващата неделя. Тъкмо ще имаме време да решим, къде ще се събираме занапред :)

Що бе, младеж, ще се разтопиш ли? Идвали сме на срещи и на дъжд и на зверски сняг, не е толкова фатално, струва ми се.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin

Що бе, младеж, ще се разтопиш ли? Идвали сме на срещи и на дъжд и на зверски сняг, не е толкова фатално, струва ми се.
Тогава мене не ме бройте !!!Аз докато стигна до последната спирка на 280, ще стана целия в кал и вир вода :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Victorе- чакам снимки от срещичката :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Moa_Antoan

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA-ve4e vze da mi pisva!!!! PAK SAM PROSPAL SRE6TATA (za neznam koi poreden pat) :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Аз пък закъснях :)... жалко... другиден на Божурище предлагам повторение :D или нещо подобно.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

Викторе, нали щеше "Турбо"-то да носиш?! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...