CuCko 0 #1 Публикувано 6 Септември, 2008 Здрвейте колеги , искам и аз да попитам нещо свързано с парното . Като я купих си ба4каше без проблеми ,но след известно време лостчето за топло и студено започна да заяжда и като го понапънах се оправи но спря да духа топло според вас дали съм скъсал някое жило или просто е изгорял нагревателя ? Благодаря предварително за отговора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #2 Отговорено 6 Септември, 2008 Нагревателя ;) От тази "врътка" тръгва жило , което отива при двигателя. Там отваря и затваря едно кранче. Най- вероятно си скъсал жилото щом вече не бачка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
teror1sta 43 #3 Отговорено 6 Септември, 2008 (Редактирано) Викаш някои познат да ти помага и правиш следното. Единия застава и мести врътката , а другия зяпа да ли отваря и затваря кранчето. То се намира точно под тази тръба дето съм ти я оградил и свързва два маркуча за вода. Единия отива в двигателя а другия в купето(до него излиза още един). Двигателя ти е друг (предполагам) ама да не те бърка, все на едно място са. Редактирано 6 Септември, 2008 от teror1sta Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CuCko 0 #4 Отговорено 7 Септември, 2008 мерси колеги ще опитам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kalos #5 Отговорено 7 Септември, 2008 По скоро е нагревателя а иначе може да видиш антифриза до къде е и дали не е нужно доливане Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове