Jump to content
xzibi7

съвпада ли ви осветление то на таблото с плеъра

Recommended Posts

Явно осветлението ми по таблото е сменяно със синьо (така я купих) и предстои да взема плеър, но тези модели, които си "заслужавали" парите все светят различно от синьо - я червено, я зелено или пък оранжево :);) та какво ще кажете по въпроса.. от прочетеното тук-таме виждам, че било бая гадно така да се разминават ;) Плеъра който съм си харесал като дизайн свети даже синьo (пайнер), но за тези пари Алпин, който не ми допада много като дизай и най-вече осветлението дето не съвпада щял да е много по-добре и май трябва да реша визия или качество ;) При вас как е? какво е вашето мнение?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

при мен са в един цвят и таблото и цд-то. Не знам кой пайнер ти прадлагат ама аз имам bt75, баща ми bt65 и двата свирят невероятно!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

за цена 350лв съм си харесал Пайнер 6000ub (бях пуснал теми из форума за малко мнения ама не се отзова никой), но за тази цена Алпин щял да свири доста по-добре :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мойта музика съвпадаше с таблото на бимата(за за нея си я купих) ама ся с акорда не съвпада...ма кво да праим

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

оф де да знам и аз вече :) кво ги хвалят толкоз тея Алпини искам да чуя :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мойта също несъвпада :) ама пък двата цвята си отиват :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Алпин се води малко над Пайниър в класа си. Аз имам Пайниър, взех го заради USB входа на предния панел - не обичам дисковете. Алпин-а също има този вход, но е на задния панел и щеще да ми се наложи на си изкарвам удължител. Таблото на Тойотата ми свети зелено, а панела - копчетата са в червено, дисплея е ахроматичен т.е. черно-бял. Това въобще не ме смушава ,щото слушам и гледам пътя! :) Двата модела имат сходни характиристики, но Алпин-а дава по-добър обем на възпроизвеждане на MP3. Естествено, ако не си Hi-Fi маниак, взимай Пайниър-а - има модел с джойстик и опция за промяна на цветовете. Естествено, по-скъп от обикновения модел, но всичко опира до мерак, финансови възможности и приоритет.Успех с избора!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

харесал съм pioneer deh p6000ub (дизайнът на Алпините е се един само осветлението е различно...) дайте ваши снимки с различно осветление да видя преживява ли се :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Мразя да ми свети червено или синьо нещо по колата!Сменил съм си осветлението на таблото със светодиоди и сега е една идея по-бяло от оригиналното (lunar white се води цвета), а плеърът е зелен, красота е! нямам снимки обаче....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съвпада за съжаление, но би било добре да са в един цвят. Аз лично предпочитам син.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stefan Milev

Има Пайнер модели, които могат да светят в много различни цветове. Това е много добро решение. В какъвто искаш, в такъв цвят свети.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

мдааа, но въпросът е, че в ценови диапазон под 600лв Алпинът бил най-добрия вариант..

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз имам някъв пайнер,дет има към 10-тина цвята и си го правя, както ми е кеф.Джойстика е резидав,а копчетата червени, а таблото бяло и е супер.Пайнера свири супер яко и колините са пайнер.Беше 590, а аз го взех за 520лв миналата година.И тея за по 350-400 мисля, че също не свирят зле

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колега преди месец си взех ето това:

Публикувано изображение

за 350лв. мога да ти кажа че проблема с цветовете отпада - този модел има настрайка всякаква, а за качеството на звука няма да приказвам,

просто се усети силата на БОСЕ-тата в колата без допълнителни настройки. Определено не ти предлагам този модел, макар че не съм пробвал как свирят Алпини според мен Пайнерът си заслужава :thumbs:

п.с. моделът е PIONEER DEH-5000UB

Редактирано от noname

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

тва за Алпина са мнения на аудио маняци :( искам да разбера колко по-добре свирят тея Алпини да ги еба :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest noname

колега преди да си взема моя плейър четох ето това http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=21249тук има доста мнения на хора от форума, дето са аудио маниаци както казваш. разгледай я и сам прецени на кое мнение ще вземеш.пак ще ти кажа аз лично съм страшно доволен от мойто касетофонче, най-вече заради многото настройки които може да се барат. при това съм си със стоковите колони:offtopic:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...