My Honda 0 #1 Публикувано 5 Септември, 2008 (Редактирано) Тези свещи БОШ направо ги мятай в кофата, както и аз направих когато бях взел колата, и си вземи NJK, какъвто номер ти пише на ремъка от производителя. За въздушния филтър не е най-важното цената...както и за масления. Каква марка са тези неща? Гледам, че имаш 30 поста, съветвам те повече да почетеш и да се поровиш из форума от колкото да пишеш Маслото което се налива е 3.3л Редактирано 5 Септември, 2008 от My Honda Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #2 Отговорено 6 Септември, 2008 ...и си вземи NJK...Нека да са NGK или Denso, като задължително са made in japan, щото има и френско NGK, дето не е като японското! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Kikata #3 Отговорено 16 Септември, 2008 Тези свещи БОШ направо ги мятай в кофата, както и аз направих когато бях взел колата, и си вземи NJK, какъвто номер ти пише на ремъка от производителя. За въздушния филтър не е най-важното цената...както и за масления. Каква марка са тези неща? Гледам, че имаш 30 поста, съветвам те повече да почетеш и да се поровиш из форума от колкото да пишешКуче марка са филтрите, за свещите не мога да кажа. Но пък от вървеж не се оплаквам що се отнася до двигателя. Направих един тест до морето с 90 - 100 км/ч и ми даде 5/100, при все че забърсах ламбда-сондата с памучна кърпа.А за постовете не стоплих - и до два месечно не го докарвам. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tazzz 13 #4 Отговорено 16 Септември, 2008 Това за постовете и аз не го разбрах, има хора от форума, които си четат всяка тема, просто не се чустват длъжни да спамят в тях Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове