Jump to content
Guest tinkata

Хидравлика на Акорда

Recommended Posts

Guest tinkata

Здравейте колеги :) От около седмица и аз се присъединих към семейството на Хонда и до момента мога да кажа че съм изкл доволен ;) Имам само едно въпросче относно хидравликата. Волана ми нещо не се вурти толкова леко колкото бих искал и се чудя как мога да реша този проблем. Сменя ли се хидравлична течност или нещо такова ???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колеги :) От около седмица и аз се присъединих към семейството на Хонда и до момента мога да кажа че съм изкл доволен ;) Имам само едно въпросче относно хидравликата. Волана ми нещо не се вурти толкова леко колкото бих искал и се чудя как мога да реша този проблем. Сменя ли се хидравлична течност или нещо такова ???

сменя се разбира се.в Бултрако струва към 27лв шишенцето от литър.едно такова е достатъчно по принцип.....като заместител го дават АТФ,но аз бих си сипал оригиналното,защото е най-доброто възможно за колата.името му е HONDA PSF(Power Steering Fliud)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest eddy

Здравей колега..До скоро имах проблем с хидравликат и аз.Вчера бях до Бултрако в Бъкстон, но там нямаха хидравлична течност затова се ориентирах към "Ю Би Ко" в Горубляне (има информация за тях на страницата на Хонда http://www.ubico-honda.com/ ) пиша ти това за да знаеш и да не губиш време да ходиш до Bъкстон, там чакат доставка края на другата седмица.. Точната цена е 28 лв. с ДДС / 1 л. PSF-S.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...