rocnogap 113 #1 Публикувано 2 Септември, 2008 Колеги днеска се посдърпах малко и като оставих колата малко да си почине и ми направи впечатление че почна да ми цъка главата нещо все си мисля че са клапанчета . Та за какъв ремонт да се ориентирам в бъдеще ? Знам че не е фатално но дразни доста , не го правеше до сега . И ако не е от клапани какво е ? Предполагам всеки го е чувал този шум Мерси предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest rocnogap #2 Отговорено 2 Септември, 2008 На мен ми се чуваха мн клапанчетата когато ми беше скъсан изпускателния колектор ,заварих го и се оправи. Провери дали не е това преди да отваряш главата ,също и калпани се чуват ако маслото е станало чорба .Колекторите ги смених преди 4 дни със спорти и тествах колата как се държи и сега се появи този шум , след смяната на колекторите го нямаше ... Маслото ми е на 5 хиляди Castrol викаш да не е от него ? Раничко му е Очаквам и други мнения . Мерси колега !! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARADOX_sf 126 #3 Отговорено 3 Септември, 2008 Абе до 170 000km може да се кара без реглаж ама не е препоръчително... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rocnogap 113 #4 Отговорено 3 Септември, 2008 Абе до 170 000km може да се кара без реглаж ама не е препоръчително...Моята е на 264500км Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dicsi 0 #5 Отговорено 3 Септември, 2008 Ако нештата опират само до реглаж на клапаните ще трябва да почерпиш. Да не е станала голямата беля като например да си издухал биелни или основни лагери. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове