Jump to content
rocnogap

Цъкане на клапанчета ... ?

Recommended Posts

Колеги днеска се посдърпах малко и като оставих колата малко да си почине и ми направи впечатление че почна да ми цъка главата нещо :worthy: все си мисля че са клапанчета . Та за какъв ремонт да се ориентирам в бъдеще ? Знам че не е фатално но дразни доста , не го правеше до сега . И ако не е от клапани какво е ? Предполагам всеки го е чувал този шум :worthy: Мерси предварително !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest rocnogap

На мен ми се чуваха мн клапанчетата когато ми беше скъсан изпускателния колектор ,заварих го и се оправи. Провери дали не е това преди да отваряш главата ,също и калпани се чуват ако маслото е станало чорба :worthy:.

Колекторите ги смених преди 4 дни със спорти и тествах колата как се държи и сега се появи този шум , след смяната на колекторите го нямаше ... Маслото ми е на 5 хиляди Castrol викаш да не е от него ? Раничко му е :worthy: Очаквам и други мнения . Мерси колега !!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе до 170 000km може да се кара без реглаж ама не е препоръчително...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе до 170 000km може да се кара без реглаж ама не е препоръчително...

Моята е на 264500км :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако нештата опират само до реглаж на клапаните ще трябва да почерпиш. Да не е станала голямата беля като например да си издухал биелни или основни лагери.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...