p0nka7a 0 #1 Публикувано 2 Септември, 2008 .... Е колеги долу горе въпроса ми в заглавието .. та мисалта ми е има ли начин да ми проработи отново смукача а не да ми гасне всеки път когато е студена .... , обикновено чакам около 5 мин да загрее и тогава тръгвам за да няма проблеми .... но не всеки път имам време да чакам . Дроселовата клапа ми е Скунк2 Про на 70мм няма място за топла вода в него ... ето от там идва целия проблем но как да стане с 2те екстри по голям дросел + смукач ... ако някой се е справял някога с този проблеми бих му бл благодарен ако го сподели ..... !!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #2 Отговорено 2 Септември, 2008 аз съм изолирал отоплението на моя дросел (оригинален) и топла вода през него не минава. Да не е някакъв друг проблема. Примерно да е прецакан IACV? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
p0nka7a 0 #3 Отговорено 3 Септември, 2008 то и вакумите мисля че са изолирани има място само за 1 мисля че а в оргиналния дросел има доста повече Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
p0nka7a 0 #4 Отговорено 4 Септември, 2008 Никой ли няма идея как може да се подобри дроселовата клапа ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manniakk 22 #5 Отговорено 4 Септември, 2008 дай снимки да я видим. Нещо не успях да я открия.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest manniakk #6 Отговорено 4 Септември, 2008 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest edikoisi #7 Отговорено 4 Септември, 2008 провери IACV-то ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
p0nka7a 0 #8 Отговорено 5 Септември, 2008 Той е хванат с 1 миша опашка и е наколонен на страни вазможно ли е това да е проблема ? и Ако е от него и да се оправи Ще има ли смукач ? някой ваобще имал ли го е този проблем ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове