Jump to content
Guest surr3a1

Искуствена кожа откъде да си намеря

Recommended Posts

Guest surr3a1

Колеги дано съм уцелил темата. Търся си искуствена кожа както и подходящи материи за интериора и се чудя къде ли има такива магазини (складове). Ако някой сподели благодарности от сърце :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

изкуствена кожа има по всички магазини за текстил, само гледай да е по-здрава!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest neshto

Понеже и аз търсех тези дни по webа, псувайки колко ни са зле българските сайтове, та се спрях на една фирма - правят и претапициране на коли - ЕТ Изкуство, 9622734, 0888593874, аз още не съм отишъл защото нямам време, ако минеш напиши отзив какво има. Поне на снимка имаше много цветове, има и естествени кожи.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Honda-Z

ЕТ Изкуство

Ха Ха Ха :dunno::bye::drunk::dunno: Веднъж отидох при тия и повече никога няма да направя тази грешка пак. Много яко ми вдигнаха кръвното. А и кожата дето ми я сложиха на топката на скоростния лост - ами аз по-добре портмонето си да бях скъсал, че да им дам малко свястна кожа да сложат. Моят съвет е намерете си други. НЕ ХОДЕТЕ ПРИ ТЯХ :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

Моят съвет е намерете си други. НЕ ХОДЕТЕ ПРИ ТЯХ :dunno:

а моят съвет пък е , не се занимавайте с глупости да си слагате балатум на седалките ! Това нещо спарва повече отколкото сте допускали ! изобщо не разбирам защо го наричат "кожа"като няма нищо общо...а за това как се цепи и къса като поостарее, няма да споменавам...някой от вас може би си спомнят шарените маратонките от "изкуствеа кожа" Cross, както и това колко време издържаха преди да ти се покажат пръстите отпред

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Да уточня... не става въпрос за седалките а за корите на вратите...и за самото табло...мисля да го залепя там... но разбира се си зависи от това дали ще може да се получи красиво.Не искам да рискувам да си оставя колата на някой бездарник. Сам ще си го правя.Просто материалите са ми нужни.Като намеря ще пусна още един мсг за да кажа за този който се интересува. Мерси за досегашната помощ :dunno:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan

Ей, не знам за изкуствена кожа ама вижте това, сега сигурно ще ме обявите за най-големия селянин, ама ако е черно ме кефи, е, не знам дали бих си го направил, но е интересно.... :dunno:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

хахаха..... ако имам такава тапицирана кола предпо4итам да си стоя в къ6тине 4ерно ами и безцветно да го направят си е ебати ки4а, липсва вазата с изкуствените цветя на таблото :dunno::dunno:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

Да уточня... не става въпрос за седалките а за корите на вратите...и за самото табло...

е в този случаи отчасти си вземам думите назад :dunno: но ако мога да ти предлойа опитаи да облицоваш поне волана със истинска естествена кожа и няма да съжаляваш ! адски ми липсва кожения волан от королата в акорд-а

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

хахаха..... ако имам такава тапицирана кола предпо4итам да си стоя в къ6тине 4ерно ами и безцветно да го направят си е ебати ки4а, липсва вазата с изкуствените цветя на таблото :dunno::bye:

не липсват, там са ! но са добре прикрити като агент 007 :dunno::drunk: gothic_fan ти представяш ли си да се возиш в подобна кола :cool: направо ще изпържиш очите на зяпачите :P:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest neshto

ето още едно, видях днес реклама в едно списание:изкуствена кожа - всички видове - от 4 до 17.50 лв/л.м.9311166, бул христо ботев 147

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy
Отговорено (Редактирано)

направо ще изпържиш очите на зяпачите  

Като блондинка по бански в кабриолет :drunk: А къде е шкафчето за обувки? :dunno: neshto, слагай истинска кожа! На предишната ми кола таблото беше тапицирано с естествена кожа и за 3г. (лета!!!) се скапа. Доколкото знам изкуствената хич не е толкова трайна. Каквато и да сложиш се ще трябва да го пазиш като стара бабка от слънце :cool: Ма кеф цена нема! Давай смело :dunno: Редактирано от johnyboy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

хахаха..... ако имам такава тапицирана кола предпо4итам да си стоя в къ6тине 4ерно ами и безцветно да го направят си е ебати ки4а, липсва вазата с изкуствените цветя на таблото :dunno:  :bye:

не липсват, там са ! но са добре прикрити като агент 007 :dunno::drunk: gothic_fan ти представяш ли си да се возиш в подобна кола :P направо ще изпържиш очите на зяпачите :P:cool:
не 4е бих го при4инил на моида машина ама наистина си с маняшко със тази кола определено биха те забелязали навсякада ако сте да си спрял само сред S класи BMV 7 и тем подобни :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest neshto

направо ще изпържиш очите на зяпачите  

Като блондинка по бански в кабриолет :bow: А къде е шкафчето за обувки? :thumbs1: neshto, слагай истинска кожа! На предишната ми кола таблото беше тапицирано с естествена кожа и за 3г. (лета!!!) се скапа. Доколкото знам изкуствената хич не е толкова трайна. Каквато и да сложиш се ще трябва да го пазиш като стара бабка от слънце :bow: Ма кеф цена нема! Давай смело :worthy:
ама той surr3a1 търси за колата си, аз търся защото ми трябва за едни мебели тука :worthy: аз кожа в кола не обичам особено под гз ми да се запарва. а със сигурност има много хубави изкуствени кожи, в днешно време изкуствените материали обикновено са по-добри от истинските, но предполагам че специално тия които се продават по магазините са скапани де. :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Stass

но предполагам че специално тия които се продават по магазините са скапани де. :thumbs1:

прав си за съжаление ! аз мног искам да си намеря от някъде калъф(или както там се казва това в което е увит самия волан) от естествена кожа ! Навсякъде срещам да се продават разни боклуци от пореста гума и изкуствена кожа, но откак имах кола с кожен волан не ща да видя гумен( още повече разлепил се ) волан...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Здравейте пак.Ходих до мястото което е на Хр.Ботев 14и някои си номер... след Сливница в посока Гарата на 100тина метра в ляво.Там има огромен избор от цветове и няколко вида кожа - изкуствена.Аз си вземах за вратите 14лв/м. И стана доста добре (по моя вкус). Ако някой се интересува може да вкарам снимка. Та коийто му трябва може да провери дали ще имат нещо за него.Ае със здраве :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Ако някой се интересува може да вкарам снимка.

Давай :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Давам :blink:))

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...