Jump to content
Guest pesho2

Машинка за вратите

Recommended Posts

Guest pesho2

След като монтажника на аларми - тъпанарът Иван във Враца (до Тубдиспансера) ми поиска за машинка по 50 лева, ама тогава не знаех цената им и бях на зор, му ги дадох, първата се скапа след 1 година, а сега и втората. Тогава си купих от Стара Загора само една, за колосалната сума от 6 лева!

Има ли в София от къде да си купя пак, че и втората замина. Да мина на Иван най-милото му...!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Стоков базар "Илиенци"-машинка -6 кинта,цялостна система за централно заключване с дистанционно НЕ вързана към аларма просто с дистанционното си заключваш само вратите-цели Колосални 38 кинта :P.Може да ме запсува някой че оттам има само боклуци, но лично сложих такава на старата ми кола и държа година и половина преди да я продам (колата).И аз да мина на Иван.... :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колосалната сума от 6 лева!

:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest alf

Има и в Люлин има на КООПЕРАТИВНИЯ пазар по 7лв. един приятел ми купи преди 5 месеца и оште работи :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

По-добре не прибързвай - пиши на колегата kokche, той точно с това се занимава, мисля, че ще ти помогне! Успех! :drool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Autolord

тук в Русе са по 5 кинта алармата ми с централното струва 68лв. и ве4е ба4ка втора година бес проблеми нито с нея нито с ма6инките сам сам си я монтирал.Успех! :drool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...