Jump to content
Guest iVo_BMW

Ауто Пиърсинг Селско или Не

Recommended Posts

Guest koki

Селения е меко казано.Но като се има впредвид каква марака е колата на снимката..................... :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest raldo

Вкус брат няма.За мен това е доста грозно.Прилича ми на изпълненията от типа на лепенки по капачката на резервоара.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Всяко нещо ако е направено по СЕЛСКИ е селяния. Мен така на капака на никое място не ме радва, но ако е направено както трябва може би ще е добре.За жалост няма снимка на нещо красиво.Колко много хора смятат 4е оптичния тунинг бил цигания не е истина (съжалявам ги).

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

Нормално е всеки да изка и опитва да си направи колата по разли4на и хубава ама това грани4и с ки4 и либса на елементарно 4увство за естетика :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

Колко много хора смятат 4е оптичния тунинг бил цигания не е истина (съжалявам ги).

Оптичния тунинг няма нищо общо с кича,а това според мен е повече от кич.Споделям моите виждания по въпроса без да ангажирам никого с тях.Подобно нещо може да се сложи на кола за да я забележат.Всяка Хонда е достатачно забележима сама по себе си и няма нужда специално от това "чудо"

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

ммм не съм съгласен. ти на тоя принцип дай всички да са STOCK!сестра ми като чуе че ще си слагам някой спойлер и веднага казва: е ще я направиш циганска ! ама е жена и не разбира нищо от коли па какво остава за тунинг.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest d15b2

остава да е на мерцедес и да има и подкова на предната решетка и ще е 6 точки

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL
Отговорено (Редактирано)

ммм не съм съгласен. ти на тоя принцип дай всички да са STOCK!сестра ми като чуе че ще си слагам някой спойлер и веднага казва: е ще я направиш циганска ! ама е жена и не разбира нищо от коли па какво остава за тунинг.

:(:( no commentкой го твърди това? според мен и мъжете, които си слагат СПойлери само така за да има не разбират от тунинг!а по темата... и пиърсинг или не аз не виждам никва разлика ама хи4 не ме кефи!@ Редактирано от BRENDEL

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

хахахамен пък ме кефи, айде сега убиите ме с камъни :( това с кученцето на предния капак на голфа е тъпо ! яко при товано другите ме кефят :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

не ме кефи :dunno:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Уж има някаква идея. И даже е любопитно, да се види как стои! Изработката е качественна поне на тези. Но лично аз не бих си сложил! Като някаква партийна значка седи!! :drunk: Особено на предния капак! :dunno: Но даже и да има навити за такова нещо - замислете се Колко време ще изкара върху колата?? Те тука стандартните емблеми на колите не карат по много, преди да ги тарафят джагалите, та такова чудо ли! :dunno:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

споилерите са савсем друго нешто пак както ти сам каза тя е жена и на тях им е простено ,тях за коли не ги тарси, те гледат просто да е по нови4ка и лъскава (скъпи4ка) без зна4ение марката :dunno:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

аз съм убеден че това ако навлезе, мааааалко по масово и вземе че влезе и в българия и то качествени екземпляри ... ще ви искефи ...щото е същото като емблемата на автомобила ... става като част от колата ... една допълнителна емблема един вид ...до сега никой не е казал че емблемите са му селски !това на тоя голф е супер тъпо наистина, но 100% ще има и яки такива, на яки места поставени, а не както казва колегата iceman да стоят като значки :dunno:по "селско" изглеждат щифтовете дето се слагат на предните капаци, "за да не ти се отваря капака докато караш" (аре бе, що не ми се отваря и без тях а ?:dunno: ) .... или лепенката РЕМУС колкото плакат лепната на задния прозорец, да не споменавам че съм виждал и CD-та които са закачени на огледалото за задно вижд... или някой спойлер на таратайка дето се движи само градско и 150 не е виждала през живота си ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

аз съм убеден че това ако навлезе, мааааалко по масово и вземе че влезе и в българия и то качествени екземпляри ... ще ви искефи ...........по "селско" изглеждат щифтовете дето се слагат на предните капаци, "за да не ти се отваря капака докато караш" (аре бе, що не ми се отваря и без тях а ?:dunno: ) ....

Колега, мен няма да ме искефи, седи ми като кич. Така като навлезнаха сините лампички за пръскалките на чистачките ги видях първо по външни сайтове и като ги накичиха тук, пак ми изглеждаше кичозно и не ме кефеше. Или лампите под купето.......Аз не съм мерило за тези неща де, аз по принцип съм фен на оригиналния заводски дизайн. Обаче автомобила да е в безупречно външно състояние. Така ме кефи най много и повече от едни лети джанти не бих сложил. Признавам си, че има оптично тунинговани коли, дето им се зазяпвам и много ми харесват, но моята няма да е сред тях, най-вероятно никога :dunno:А относно щивтоете на предния капак........не седят там, за да не ти се отвори капака при висока скорост, а защото заради някакви промени под капака, автомобила е останал без механизма си за отваряне да кажем. От там идва модата и са навлезнали тези неща и в оптичния тунинг.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

да те и рали автомобилите са гъзарски нали и за това се гъзареят там със щипки :dunno:Като си разгледаш механизма на закачане на капака и няма да си толкова убеден повече.То и баща ми ме пита защо са ми гуми potenza 15ки валяци, след като москвича му е с марангони регенерат втора употреба и "държи като залепен" ...Дано не ти се отвори капака в движение само!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan

Не знам защо ви се струва селско това изпълнение, на мен страшно много ми харесва тази идея, аз също се разрових и открих доста интересни неща, като тези:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Освен това много зависи къде ще се сложи и каква ще е емблемата, защото наистина е тъпо на някаква бегачка да се сложи пипирудка например, но пък извънземно, гущер, паяк, прилеп, ако са изработени кадърно мисля че ще е доста интересно, не мислите ли? :dunno:

PS: Сините пръскалки наистина sucks !!!:dunno:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

Не знам защо ви се струва селско това изпълнение, на мен страшно много ми харесва тази идея, аз също се разрових и открих доста интересни неща, като тези:

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Освен това много зависи къде ще се сложи и каква ще е емблемата, защото наистина е тъпо на някаква бегачка да се сложи пипирудка например, но пък извънземно, гущер, паяк, прилеп, ако са изработени кадърно мисля че ще е доста интересно, не мислите ли? :drunk:

PS: Сините пръскалки наистина sucks !!!:dunno:

Интерестно ми е само каде би ги поставил за да седи готино а не ки4озно 4е не се сештам :dunno:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gothic_fan

Аз например бих си сложил с извънземно някъде защото съм фен обаче мисля че тази джаджа отива само на черен цвят, освен това видях клип на който кръгът свети неоново , аз например бих си сложил отпред на капака вместо емблемата ето тази, оба4е с H естествено, светеща, не знам, кефи ме! :dunno:

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

споилерите са савсем друго нешто пак както ти сам каза тя е жена и на тях им е простено ,тях за коли не ги тарси, те гледат просто да е по нови4ка и лъскава (скъпи4ка) без зна4ение марката :bye:
ааа...за коли не ги търси а..... а ве4ер само за манджата и салатата...ей за тва жените са били дискримимнирани цял живот :dunno: тоя пиърсинг е голям смях а пък и ако свети отстрани.... не е редно по колите да има брошки :dunno::drunk: . паячета от мъниста и т.н. :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

тоя пиърсинг е голям смях а пък и ако свети отстрани.... не е редно по колите да има брошки :dunno::dunno: . паячета от мъниста и т.н. :P

абе я си гледаите работата :P това стига да имаш малко въображение можеш да го сложиш на място на което искаш и ти харесва :drunk:мен дракончето от предната страница ме радва :bye:и има много места на които можеш да го боднеш това ...магнуме батенце, разглеждал съм го тоя механизъм странен :D ... ам то ако беше толкова лесно ... до сега всички по магистралите да карат с отворени капаци ;) (btw и баща ми абсолютно по същия начин ме облъчва за гумите ;) )и светещите пръскалки SUCKS ама яко ! :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

споилерите са савсем друго нешто пак както ти сам каза тя е жена и на тях им е простено ,тях за коли не ги тарси, те гледат просто да е по нови4ка и лъскава (скъпи4ка) без зна4ение марката :bye:
ааа...за коли не ги търси а..... а ве4ер само за манджата и салатата...ей за тва жените са били дискримимнирани цял живот :dunno: тоя пиърсинг е голям смях а пък и ако свети отстрани.... не е редно по колите да има брошки :drunk::D . паячета от мъниста и т.н. :cool:
спокоино тук присастваштите доказват 4е всяко правило има изклу4ения :dunno:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

споилерите са савсем друго нешто пак както ти сам каза тя е жена и на тях им е простено ,тях за коли не ги тарси, те гледат просто да е по нови4ка и лъскава (скъпи4ка) без зна4ение марката ;)
ааа...за коли не ги търси а..... а ве4ер само за манджата и салатата...ей за тва жените са били дискримимнирани цял живот :dunno: тоя пиърсинг е голям смях а пък и ако свети отстрани.... не е редно по колите да има брошки :P:P . паячета от мъниста и т.н. ;)
:dunno::drunk::bye::D:cool: Тук е мястото да уточним, че винаги има изключения ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Аз също не съм фен на каквито и да е украшения освен лети джанти по-моята колица. Но всичко е въпрос на личен избор. Хондетата са си достатъчно готини и без разни украси които променят облика на колата да се чудиш каква е и кола ли е или сегия на събор :D:rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dragorip

а на мен не ми отваря този селски тунинг та да го видя и аз :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Много ми е забавно пък на мен някой като поднови разговор от преди 1 година. :lol: е не ви разбирам, честно....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Аз също не съм фен на каквито и да е украшения освен лети джанти по-моята колица. Но всичко е въпрос на личен избор. Хондетата са си достатъчно готини и без разни украси които променят облика на колата да се чудиш каква е и кола ли е или сегия на събор :D  :D

<{POST_SNAPBACK}>

аз пък съм фен на тунинга и на украсени хонди(сергия на събор) :lol: но си личи по този начин че си обичам колата и си я правя .а ти сигурно си си я купил така с летите джанти и заради това си им фен.и така като гледам не мога да намеря разлика с комшията който е на 70г.и кара лада с ал.джанти.по какво да те разпозная примерно по пътя че си фен на хонда?незнам защо трябва да изказвате такива мнения .ади PEACE

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...