toniemi 0 #1 Публикувано 30 Август, 2008 Пускам тази тема защото прегледах доста теми дори и на тарсачката не ми излезе тема за торсионите.Какъв ми е проблема!?Счупи ми се десният торсион.Бяхме на Дунава за риба,през ноща както си бе паркирана на брега,се чу силен гръм.Помислих че ми е гръмнала газта,светих по колата с прожектора и след малко забелязах че е климнала на една страна.Разбирам че му е дошло времето,умора на материала и т.нНе ме питайте как си прибрах до София,почти 200км без окачване,с багажа,жената и децата.Бъбреците ме боляха.В работата го заварих,и вече десетина дни карам със заварен торсион.Надявам се да издържи десетина години още Тъй като тази част се намира много трудно,питам дали има възможност да се присади макферсън от друг модел,правено ли е изобщо?Имам Хонда Shutlle 4wd-86г. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
toniemi 0 #2 Отговорено 20 Септември, 2008 Още си карам със заварен торсион,за сега нямам ядове.Ако на някой му се счупи,ще му обясня как да го завари,а не да олеква с 200лв при арабите за втора употреба. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове