rocnogap 113 #1 Публикувано 30 Август, 2008 Колеги днес си сменях генерацията и така и неможахме да развием ламбда сондата и се счупи , както и да е та ме интересува каква марка горе доло колко пари и да ли не е проблем да си зема втора ръка от някой колега от сайта ? Двигателя ми е д16з6 . Мерси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
alf 0 #2 Отговорено 30 Август, 2008 Вземи си NTK моита изгоря и миналата седмица си взех такава уш била хубава и е японска ама знаеш ли ............. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
I_V_O 6 #3 Отговорено 30 Август, 2008 то NTK си е на NJK , така че си заслужава предложението нещо от сорта на 130-тина лв. НОВА.... втора ръка също може да си вземеш за добри пари , но все пак новото си е ново Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dicsi 0 #4 Отговорено 1 Септември, 2008 Миналата седмица си смених сондата сложих си "BERU" за 130 лв. нова и съм много доволен. NJK също е хубава но малко по скъпа около 190 лв. Ти прецени. Успех. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nikicar 0 #5 Отговорено 2 Септември, 2008 Аз продавам универсални ламбди сонди на Japanparts на цени :- с 1 и 2 кабела 60 лв.- с 3 и 4 кабела 80 лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове