EdinR-DrugB 0 #1 Публикувано 30 Август, 2008 (Редактирано) въпрос-къде се намира това нещо на D14 A6?? искам да почистя клапана но не мога да го намеря! Редактирано 30 Август, 2008 от pip Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
caesar 0 #2 Отговорено 30 Август, 2008 Аз също си здадох този въпрос. Без да се пиша специалист, но след доста четене, стигнах до извода, че нашето IACV или EACV е с три извода (за разлика от другите, които са с два) и се намира под TP сензора. Става дума за Сивици с двигатели от D14a1 до D14a8. Двата крайни извода на сензора трябва да дадат съпротивление от 16 до 28 ома, а при подаване на захтанване на средния извод трябва да се появи напрежение равно на напрежението от акомулатора. При мен всичко това е наред, но климатикът товари ЯКО двигателя и се включва защитата на компресора на ниските обороти на двигателя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EdinR-DrugB 0 #3 Отговорено 31 Август, 2008 ок .. благодаря все пак,но на мен още не ми е ясно каде се намира това чудо??дори назнам каде да го тарся?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
caesar 0 #4 Отговорено 31 Август, 2008 блозо до дроселовата клапа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EdinR-DrugB 0 #5 Отговорено 31 Август, 2008 една снимка щеше се сварши по добра работа,но .... благодаря?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
caesar 0 #6 Отговорено 1 Септември, 2008 Не мога да качвам снимки - или са големи или не знам как става това.Все пак ето ти един линк http://www.boompa.com/guide/iacv-cleaning/189 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
EdinR-DrugB 0 #7 Отговорено 2 Септември, 2008 сърдечно благодаря ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest caesar #8 Отговорено 4 Септември, 2008 Най после намерих това което ти трябва:http://forums.hondabg.com/uploads/12202437...4_946_15101.gif Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове