veronika_HONDA 1 #1 Публикувано 30 Август, 2008 ЗдравейтеЛятото е към своя край и затова вече е време ад спретнем един ЛИКЕНД на Искъра.Датите са 5, 6, и 7 септември. Знам, че няма много време и че го предлагаме малко късно, но все пак си помислете. За момента има запазени две бунгала, така че няма да е лошо до към сряда да ми кажете на мен (0894316854), или на Ма4оЗа тръгването ще се разберем допълнително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stan4o 26 #2 Отговорено 30 Август, 2008 Аз на последния бях надявам се да има някое местенце за мен.. и да няма палатката си е в багажника Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ti6o 1 #3 Отговорено 30 Август, 2008 Аз на последния бях надявам се да има някое местенце за мен.. и да няма палатката си е в багажника ;) Другите да му мислят Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
didone bros. 16 #4 Отговорено 3 Септември, 2008 Събота може и ние да дойдем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ma4o 11 #5 Отговорено 3 Септември, 2008 отменясе нямя свободни бунгала 6те пи6а пак кога 6те го изместим извинявам се Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове