Dundeeee 0 #1 Публикувано 27 Август, 2008 Някой може ли да ми каже дали ще е голяма грешка да си сложа климатик на мойта Д13-ка . Много жега... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
пламен1 0 #2 Отговорено 27 Август, 2008 Някой може ли да ми каже дали ще е голяма грешка да си сложа климатик на мойта Д13-ка . Много жега...Жегата след 2 седмици ще отмине Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dundeeee 0 #3 Отговорено 28 Август, 2008 Абе аз по принцип да знам, че другото лято ако съм още със същата машина не ми се търпи толкова жега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest пламен1 #4 Отговорено 28 Август, 2008 няма да е грешка,да си сложиш-щом има фабрична д13 с климатик,но аз на твое място направо бих си сменил колата със същата но с фабричен.В момента карам Д15Б2 с климатик,и то на газ и не е чак толкова спъната,колкото би била д13 с газ и климатик а и ако тръгнеш да го слагаш мисля около 800-1000 лв да си приготвиш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Dundeeee 0 #5 Отговорено 28 Август, 2008 Ей такова инфо очаквах . Благодаря много колега. Нека преживеем зимата и на лято пак ще му мислим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове