Jump to content
Guest d15b2

без думи

Recommended Posts

Guest CryoGen

хахамалкия пришълец се е подал от корема на поредната жертва ... :Dхаха, това сигурно е обложката на 5-тата част :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

А какво представляват тези джаджи, които стърчат над двата предни фара?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Като гледам никой не дава отговор но аз мисля да кажа че това е ТУРБО със филтъра (червеното).Дано не се изказвам неподготвен :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

Като гледам никой не дава отговор но аз мисля да кажа че това е ТУРБО със филтъра (червеното).Дано не се изказвам неподготвен :D

аз като гледам всички спят по това време :D то и аз като го гледам е въздушен филтер с охлювче (турбо) :D но сигурно е само за да нагнетява повечко въздух ... щото на такова разтояние от двигателя мисля му се губи голяма част от КПД-то ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Това е една голяма глопост, някой е измислял нещо, с което е осакатил автомобила и не е постигнал нищо. А да не говорим колко е грозно :D При няличието на интеркулер е безмислено филтъра да се изнася отвън. Може просто да се изолире в коша. Турбото работи на изходящите колектори, като го гледам къде е..........не искам да си мисля, че от там се задвижва с изгорелите газове, защото си представете какви са загубите и колко газове трябват, за да издуят тази тръба до турбото. А като го гледам и този турски филтър...........абе не ми се говори повече. То колегата Д13Б2 е написал много добре - Без думи..............Явно за малоумието грници няма :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

..............Явно за малоумието грници няма :D

Искате да кажете "БЕЗУМИЕ" колега :D Защото тук и малко мозък би променил коренно нещата хехе :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Patrik

А какво представляват тези джаджи, които стърчат над двата предни фара?

той пита за щифтовете за предния капак

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

направо ми е жал за хондичката :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

Може да тези щифтове да са свързани с отварянето и затварянето на капака,защото както е отрязан едва ли стои оригалният механизъм

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest koki

sorry за грешката имах впредвид " оригиналният механизъм" :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg
:(:P еи некои хора нямат сарце бре :(:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest surr3a1

Пак трябва да се намеся:Щифтовете са точно за да не се отвори капака по време на карането поради то4но факта 4е механизъма е премахнат.Само мен пък ме интересува тук в БГ как би могло да стане това т.е. дали ще си намериш двигателя на другия ден?!?Знам че има не една и две коли с такива щифтове (кои реални кои не).Питам, защото съм решил да си режа капака, но точно този проблем ме спира.Съвети?!?!?!Мерси.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

абе това горе ме съмнява че върви въобще то това което стурчи отгоре(филтъра и "турбото") няма ли да се откъртят при по голямо въздушно сапротивление???А за итеркулера не ми се говори :(:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PoweRG

Може да тези щифтове да са свързани с отварянето и затварянето на капака,защото както е отрязан едва ли стои оригалният механизъм

10х точно това имах в предвид! :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Мисля, че разгадах системата.

Публикувано изображение

По-кухо нещо не може да се измисли. Много антилогика ми трябваше, за да разбера какво е мислил създателят му.

Значи тръбата, която се извисява като хобот и излиза нагоре от капака и накрая завършва с Турбо и Турски Въздушен - "Филтър" е идваща от изходящите колектори. Въпросният изобретател е оставил фабричния колектор и просто е наставил тръбата която виждате, към него. Там на краят й, е закрепил турбото и директно на него "Филтъра". А това Турбо в реални условия и ако е направено както трябва може да се нажежи до червено! След което е искарал тръба от турбото до генерацията, която най-вероятно я е направил права тръба до края и това е началото й. Всъшност втората тръба е ауспуха. А арматурата, която стърчи зад двете тръби, трябва да пази при висока скорост да не се откачи "сондата", която е изобретил и да отлети далеч зад него.......или в друга ситуация, да се забие охлюва (турбото) в предното стъкло и да отнесе главата на шофьора на автомобила. Аз бих добавил и едно кепче зад този противопожарен кран, дето да улови турбото ако се откъсне :(:(:P

А този интеркулер си го е намерил някъде.........уф.......ужас, по-ужасно нещо не бях виждал! :(

Няма смисъл може би да казвам каква ще е производителността на тази турбо система. И няма смисъл да си мислим също, колко дълго ще е читав двигателя на тази Хонда, защото се сетих за още един куп недоизмислици?! :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iVo_BMW

Това е пълна гавра с хонда :( този дето я е правил е побъркан :(:(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest CryoGen

Това е пълна гавра с хонда :( този дето я е правил е побъркан :(:P

много си прав да знаеш, радвам се че стигна до това заключение :P аз дори знам че този тип е фен на филма пришълеца и че си обича флекса повече от колата :P:P дори съм сигурен !! че кара рено !!! (Рагуна или нещо от сорта :P ) :P и се кефи много :(

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest BRENDEL

Питам, защото съм решил да си режа капака, но точно този проблем ме спира.Съвети?!?!?!Мерси.

тц, тц и ти ли 6е си слага6 такова :(:(:( абе вие за тези коли мислите ли? :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Питам, защото съм решил да си режа капака, но точно този проблем ме спира.Съвети?!?!?!Мерси.

тц, тц и ти ли 6е си слага6 такова :P:P:P абе вие за тези коли мислите ли? :P
:(:(:(:P:P да бе, верно, такова ли ще си слагаш ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

Е дори и да сложи предполагам 4е няма да е то4но съштото !!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...